Szekeres Viktor

Alig mutatták be, már meg is bukott az egyik új, amerikai sorozat

Ugyan még nincs meg hivatalosan az első nagy sorozatbukás Amerikában, azonban a kezdeti nézettségi adatokból világosnak tűnik, hogy a The Mob Doctor című maffiás-orvosos széria nem érdekelte a közönséget.

Amerikában a napokban rengeteg régi és új tévésorozat sugárzása kezdődött meg, s előfordul, hogy már a premiert követően biztosnak lehet vélni egy-egy újonc széria bukását, ugyanis míg egy jó nézettséggel nyitó új sorozat nézőszáma csökkenhet, egy rossz nézettséggel debütálóé nagyon ritkán nő. Ez utóbbi a helyzet a Fox csatorna egyik újoncával, a The Mob Doctor című kórházas sorozattal, melynek első részét csak 5 millióan nézték, de a folytatásra a nézőszám 4 millió alá esett.


Ez pedig mélyen a csatornaátlag alatt van, hiszen a Fox évek óta Amerika legnézettebb csatornájának számít a kereskedelmi korosztályban. Bár egyelőre még nincs arról szó, hogy a Fox megszüntetné a sorozatot, de a döntés valószínűleg nem fog sokat váratni magára. Csak az a kérdés, hogy az epizódok gyártását is le fogják-e állítani, vagy azért a megrendelt 13 rész elkészítésére lehetőséget adnak a készítőknek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Teppik Amon #1
    Pedig nem rossz, így az első 2 rész után.