Szekeres Viktor

Félelmetes lett a Paranormal Activity 4 hosszú előzetese

Újabb, ezúttal egy 2 perces előzetes érkezett a Paranormal Activity-széria negyedik részéhez, mely remélhetőleg tartani fogja a második és harmadik rész színvonalát.

Amerikában október 19-én mutatja be a Paramount Pictures a hatalmas sikerű Paranormal Activity-sorozat negyedik részét, mely nálunk Parajelenségek 4 címmel már 18-tól látható lesz a UIP-Duna Film jóvoltából. Az, hogy itthon is láthatjuk moziban a filmet, egyáltalán nem mostani hír, de még mindig jól esik leírni, hiszen a horrorszéria az amerikai siker ellenére itthon eddig meglehetősen harmatosan szerepelt a mozikban, így akár meglepőnek is lehetne tartani azt, hogy nem csak DVD-n és BD-n jelenik meg.


A pár órája a netre is felkerült legújabb előzetest csak annak érdemes megnéznie, akit nem zavar, ha pár meglepetésre fény derül benne, a többieknek inkább csak annyit mondanánk el, hogy ezúttal ismét a jelenben fog játszódni a történet. Ez valamilyen szempontból sajnálatos is, hiszen az első három rész összefonódásai nagyon jól sikerültek, de ki tudja, lehet, hogy a Parajelenségek 4 már egy új trilógiának fog megágyazni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Úgy látom, vihar van a biliben. Persze ettől a Parajelenség sorozat még nem lesz jó, de sajnos moziba csak az ilyen alacsony költségvetésű szemetek jutnak el nálunk. Az első részt anno moziban akartam én is megnézni, mivel igen kevés mozis horror van, előtte megnéztem itthon, utána nem erőltettem, pedig randifilmnek szántam. Én nem paráztam rajta, de legalább unalmas fos volt.
  • dresden1 #6
    LOL, ez a gyerek eléggé IQ-bajnok lehet. Mondjuk ez abból is látszik, hogy megnézte az első részt. Majd a folytatásokat. De simán elképzelhető, hogy nem értette meg a filmet.
  • jahola #5
    tényleg nem azért Relixo de ebből a jó pár sorodból leesett h nem vagy 100-as az biztos...ennyire felkapod a vizet egy egyszerű kommenten illetve válaszon. Ha annyira értelmes lennél mint azt mutatod akkor értelmes választ adnál olyat amiben a te állításodra mutatsz tényeket.

    "Ja és igen lehet törölni megint a hozzászólást, mert valaki leírt egy negatív,REÁLIS véleményt egy majomok által felhájpolt filmről egy véleményt."

    Nah szóval a majomok az MAJMOK.. csak a helyesírás kedvéért. Meg miért lennék pl én majom mert megnéztem és tetszett? És hidd el van története. Csak sajnos ezt te nem tudtad felfogni, és ez sajnálatos..


    De azért köszönjük a hozzászólásaidat jót mosolyogtam rajta :)

  • Relixo #4
    Igen, nem értek hozzá szerinted, mert nekem NEM tetszik,hogy egy ajtó hirtelen becsapódik majd meg kellene ijednem de helyette csak röhögök,hogy mi ez a bohózat. A filmnek mellesleg 0 története, röhejes kamera beállításokkal fényképezett,erőltetett,hatásvadász jellege is van. Többet is írnék róla,de ilyenre még a betűt se pazarolom, a film önmagát ássa el,nincs mit magyarázni ezen. 2012ben ilyet csinálni szégyen.(egyébként abban igazad van az Avatar is egy olyan film volt)

    De köszönjük,hogy önként bemutatkoztál,hogy te is abba a bizonyos táborba tartozol akiknek ezt a hulladékot gyártják. Elképzelem,ahogy még komolyan meg is rémülsz ezen a filmen...RÖHEJES. Majd valószínűleg még jól ki is elemzed a semmit amit láttál a film végén. Ki is a szánalmas ?! :D

    Nem tudom mi értelme volt kiragadni 2x egymás után ugyanazt a mondatom. De igazából aki ilyen filmet élvez és még parázik is rajta nem várok az olyan embertől semmit,szóval nem mondom,hogy meglepődtem,de ismét jót nevettem.Kösz.:)

    Az utolsó mondatod pedig jól takarja a hozzáállásod. Nekem nem tetszett a film(sokan vannak így hidd el) de szerinted akkor mivel én negatívan nyilatkoztam róla, abban nincs tényközlés,se reális rálátás. Vicc vagy,de még annak is rossz.
    Mindenesetre már tudom miért jön a 4. rész ebből a ótvar filmből, az ilyen igényteleneknek csinálják.
  • Landro #3
    szerintem elég para volt az első 3
  • Rotcsa #2
    Te vagy a SZÁNALMAS a hozzá nem értéseddel! Aminek hype-ja volt, az az Avatar, hogy csak egy példát említsek rá! Azok mögött dollármiliók álltak reklámcégekkel, ezek meg csináltak egy kasszasikert nagyságrendekkel kevesebb összegből és a közönség megnyerésével!

    "Az meg mi,hogy "tartani fogja a harmadik rész színvonalát"??? Színvonal???hol??... "
    Az a rész jó volt!

    "Az meg mi,hogy "tartani fogja a harmadik rész színvonalát"??? Színvonal???hol??... "
    Ez már erős hangulatingadozás, menj el pszihológushoz! Ott adnak zsepit is! :))

    "Ja és igen lehet törölni megint a hozzászólást, mert valaki leírt egy negatív,REÁLIS véleményt egy majomok által felhájpolt filmről egy véleményt. "

    Ebben minden volt, csak objetív ralitás és tényközlés nem. Szóval akár lehet is törölni! :D

  • Relixo #1
    Félelmetes?! Az persze... SZÁNALMAS inkább,ez a hulladék valakinek még horror ?
    Nevetséges hogy már a 4. részt éli meg ez az ótvar filmnek se nevezhető akármi.
    Az meg mi,hogy "tartani fogja a harmadik rész színvonalát"??? Színvonal???hol??...
    Kurgolyan ezen jót nevettem,majd utána elsírtam magam, mert lehet,hogy ezt komolyan írtad.

    Ja és igen lehet törölni megint a hozzászólást, mert valaki leírt egy negatív,REÁLIS véleményt egy majomok által felhájpolt filmről egy véleményt.