Szekeres Viktor

Kikerült a netre A bosszúállók őszinte előzetese

Aki nem hitt az eddigi, A bosszúállókhoz készült előzeteseknek, az most fellélegezhet, ugyanis elkészült az őszinte trailer, mely szókimondása kifejezetten üdítő ebben a félretájékoztatásokkal teli világban.

Cseppet sem meglepő módon a Screenjunkies legújabb őszinte előzetese a(z elő)nyár legnagyobb sikeréről, minden idők harmadik legtöbb pénzt termelő filmjéhez, A bosszúállókhoz készült. A trailer készítői szokás szerint a film érdemeit elismerve rávilágítanak annak vicces aspektusaira, belemagyarázott hibáira, de még rejtett összefüggéseire is.


Az, hogy mennyire érdekli még mindig a közönséget Joss Whedon filmje, remekül mutatja, hogy alig két nap alatt majdnem 750 ezren nézték meg a videót, azaz például máris többen, mint az Avatar őszinte előzetesét, de valószínűleg nemsokára A sötét lovag és Az éhezők viadala videóját is le fogja hagyni. Most már csak az a kérdés, hogy melyik idei film őszinte előzetesével lehetne überelni A bosszúállókét?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #7
    Azért a dologhoz, nagyban hozzájárul ama, kis semmiség, hogy rühellem Amerika kapitányt mint karaktert. Nem tudom miért, sosem kedveltem. Másfelől Chris Evans se tartozik a kedvenceim közé, nagyon nem. Egyenlőre. Mondjuk, régen DiCapriot is rühelltem, ma pedig, már nagy kedvenc. F4 reboot pedig szerintem felesleges. Amit belőlük ki lehet hozni, azt az a két epizód megtette. :)
  • Zombee #6
    Ez nem csak a jogokról szól: Amerika Kapitány alapvető tag a Bosszúállók csapatában, őt nem lehetne kicserélni. Pókember később a képregényekben bekerült, de ő sem alaptag. Rozsomák viszont soha nem volt tag, így nincs is értelme bekerülni, akkor sem, ha a filmes jogokkal a Marvel rendelkezne.
  • Zombee #5
    Méteres kékeres faszság emiatt nem megnézni az Amerika kapitányt és a Bosszúállókat - persze csak ha amúgy szereted a képregényfilmeket és a látványos akciókat. Mindkettő jól sikerült, és én pl. sose jövök rá, hogy a Kapitányt a Fáklya játssza a Fantasztikus Négyesből. Én azokat elég régen láttam, és nem is hagyott túl mély nyomot egyik része sem, így nem ért sokként. De amúgy se foglalkozok vele, színész, eljátssza, nagy ügy. Ha lesz egyszer pl. Titkos háború film, addigra úgyis hússzor újrázzák az összes hőst, tehát rég más játszik mindenkit, addig meg nincs sok esély rá, hogy a Fantasztikus Négyes és Amerika Kapitány egy filmben szerepeljen, szerintem olyan túl sok közös történetük nincs. Másrészt a F4 úgyis rebootot kap elvileg, más fogja Fáklyát játszani, harmadrészt annak a jogai még a Foxnál vannak, így közös film eleve kilőve - akkor meg minek a vihar a biliben?
  • adampierson #4
    The human torch/Captain America. Máig nem hiszem el, hogy nem volt széles Hollywoodban, egy másik színész, aki ne lett volna elég kigyúrt, és jóképű, hogy eljátssza, az amcsik hőn szeretett bájgúnárját. Ezért nem is néztem meg a saját filmjét a kapitánynak, és a Bosszúállókban is csak ő irritált. Most valaki jönni fog azzal a dumával, hogy de hát ő egy színész, miért baj, ha teszi amiért fizetik. Nos ettől a színésztől én még alakítást, nem láttam. Aztán, pedig igenis illúzió romboló, hogy ugyan azon az univerzumon belül(Marvel) két különböző szuperhőst, ugyan az a ripacs játszik.
  • WoodrowWilson #3
    Az nem olyan egyszerű, el is mondják trailerben, miért:
    "finally unites the world's greatest superheroes - that Marvel still has the rights to."
  • nlght #2
    2-szer láttam a filmet, de nekem sem tűnt fel eddig, hogy headset nélkül kommunikálnak a levegőbe NY utcáin
    "Amerika Kapitány - akit senki sem szeret" (azt hittem, hogy a buta amcsik miatt rakták be, de ezek szerint nem), akkor legalább kicserélhetnék Spidermannel vagy Rozsomákkal a köv. filmben
  • cstommy #1
    Gay Bane XD