Szekeres Viktor

Közönségkedvenc sorozatok folytatását jelentették be

A sorozatrajongókra jó napok járnak mostanság, hiszen több csatorna is bejelentette, hogy közönségkedvencnek számító tévésorozatokat folytat jövőre is.

Amerikában a napokban nem egy sokak által kedvelt sorozat folytatását jelentették be. A bejelentések egy része a USA csatorna nevéhez fűződik, mely legnézettebb sorozatai közül jövőre is folytatni fogja a Kettős ügynököt, valamint a Nagy svindlit, előbbit a negyedik, utóbbit az ötödik évaddal - mindkét szezon 16 részt fog számlálni. Folytatódik a Luxusdoki is, azonban a USA egy szuszra rögtön két szezont rendelt be, az ötödiket és a hatodikat.

A TNT csatorna sem akart lemaradni, ők is folytatják jövőre a Perception című krimisorozatukat, melynek főszereplője az az Eric McCormack, akit itthon a többség a Will és Grace Willjeként ismert meg. És, hogy a drámaibb frontról is legyen jó hírünk: a Lifetime csatorna úgy döntött, hogy még nem vet véget a Katonafeleségeknek, melynek így jövőre a hetedik szezonja kerül képernyőre. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy az eredeti szereplőgárdából kik fognak maradni és kik térnek vissza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!