Szekeres Viktor

A magyar közönséget nem érdekelték az új filmek

Hétvégén két filmet mutattak be szélesebb körben a magyar mozik, azonban a közönséget egyik sem indította be különösen, a jegyek a régebbi alkotásokra keltek el.

Itthon a hétvégén igencsak nagy érdektelenség kísérte a premierfilmeket, melyek közül egy sem került be a hétvégi magyar mozis toplista első öt helyezettje közé. Igaz, ami igaz, egyik sem volt jelentős hollywoodi produkció, azonban konkurencia híján ilyenkor elő szokott fordul, hogy egy-egy kisebb film befut, mivel a nézők nem találnak más alternatívát. Azonban ezúttal a moziba járók inkább a régi filmek közül választottak maguknak néznivalót.


Amerikában nem szerepelt rosszul a Démoni doboz a mozikban, azonban itthon még a horrorfilmek rajongóit sem indította be, mindössze 5 044 jegyet adtak el rá vasárnapig a filmet vetítő 15 multiplexben. Még rosszabbul kezdett az Üss vagy fuss, melyet elég sok moziban, egész pontosan 23-ban megtekinthetett (volna) a közönség, azonban ilyesmire tényleg csak azok vetemedtek, akik az adott mozik többi termében látható filmet már látták, szám szerint 2 660-an. Ennek köszönhetően a film még a top10-be sem került be.

/

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ha nincs jó film, nem megyek moziba.