Szekeres Viktor

Ütős és vicces lett a Halálos kitérő 5 előzetese

Újabb Halálos kitérő-film jelenik meg ősszel, azonban továbbra sem tudjuk, mi lesz a széria hazai sorsa, hiszen a régebbi epizódok megjelentetésével nem siet a forgalmazó.

Amerikában október 23-án fog megjelenni DVD-n és természetesen Blu-ray formátumban is a Halálos kitérő-sorozat ötödik epizódja, a Wrong Turn 5: Bloodlines. A történet egy Nyugat Virginiai kisvárosban fog játszódni, ahol a hagyomány szerint a legendássá vált hegyi ember fesztivált rendezik Halloween idején. Ezen ünnepély abból áll, hogy jelmezekbe öltözött fiatalok hangos zenére tombolva élvezik az életét. Azonban egy idő után már nem sokan élvezhetik az életet, ugyanis egy helyi kannibál család elvegyül egy mulatozó főiskolás csoport tagjai között.


Annak idején az Eliza Dushku főszereplésével készült Halálos kitérő (Wrong Turn) tipikus mozis tinihorrornak indult, bár inkább a Texasi láncfűrészes vonulatot vette célba. Az alig 10 millióba kerülő film azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, mindössze 15 millió dollárt jövedelmezett Amerikában. A folytatások éppen ezért már csak lakossági forgalmazásban jelentek meg, s elég sikeresek lettek, ráadásul a minőségükre sem lehet sok panasz, hiszen az IMDb szerint a második rész majdnem akkora értékelést kapott, mint az első, pedig ez a horrorfilmeknél egyáltalán nem számít megszokottnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szekrény #3
    én is csak két részről tudtam, mit lehet még 3 bőrt lenyúzni erről, vagy olyan sz*rt akarnak csinálni mint az a ház az erdő mélyn szánalom ?
  • Zombee #2
    Nekem tetszett a 2. rész is, jó volt az alapötlet, hogy egy erdei reality résztvevőit öldösik. A Valótlan világnak és a Big Bránernek is ilyennek kéne lennie.
  • Wittgen #1
    Az első rész bejött, a folytatások inkább a cicik és gore jelenetek miatt érdekesek. 1x.i agysorvasztásnak megteszi.