Szekeres Viktor

Ilyen lesz Jim Carrey a Kick-Ass 2-ben - videó

Már jóval a hivatalos képek és az első előzetes előtt láthatjuk, hogy fog kinézni Jim Carrey a Kick-Ass 2. részében, hiszen rajongók az utcai forgatásokról készült videójukat feltöltötték a netre.

A Universal Pictures stúdió berkein belül készülő Ha/ver 2, vagyis Kick-Ass 2 forgatása jelenleg is tart a kanadai Toronto városában, s a filmesek szerencsére nem szégyellősek, hiszen az utcákon forgatnak, s ezzel lehetőséget adnak a bámészkodóknak arra, hogy rögzítsék a munkálatok egy részét. A napokban került fel a netre egy videó, melyen láthatjuk a főszereplő Aaron Johnsont Jim Carrey (Colonel Stars), Lindy Booth (Night Bitch) és Robert Emms (Insect Man) társaságában.


Mint azt már korábban megírtuk, a képregényfilm második részét már nem az X-Men: Az elsők folytatásán dolgozó Matthew Vaughn készíti, hanem Jeff Wadlow, aki volt olyan kedves, hogy Twitterén megosztotta követőivel a filmjében Doctor Gravity-t játszó Donald Faison fotóját is, melyen a színész munkaruhájában feszít. Wadlow tweetjeit egyébként is érdemes követni, hiszen a forgatási napokról mindig beszámol pár szó és egy fénykép formájában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #1
    várós!