Szekeres Viktor

Különlegességek az első magyar horrorfilmes fesztiválon

Itthon eleve filmes fesztivált sem rendeznek sokat, horrorfilmesről pedig pláne ritkán lehet olvasni. Ezért is jó hír, hogy októberben lesz Halloween Night Fest.

Október 26-án megrendezésre kerül a budapesti Corvin moziban a Halloween Night Fest elnevezésű horrorfilmes fesztivál, mely keretében a műfaj (és a társműfajok) olyan különlegességeit lehet itthon is megtekinteni nagy vásznon, amikre még nem volt lehetőségünk - s talán nem is lesz. Csak pár cím a kínálatból: The Divide, Juan of The Dead, The 25th Reich, Escape, Lobos de Arga, Frost, Outpost: Black Sun és The Cloth, de ez közel sem a teljes "névsor", bővebb információkat a rendezvény Facebook oldaláról lehet nyerni.

Természetesen minden vetítés eredeti nyelven, magyar felirattal tekinthető meg. Az ADS és a UPC által szervezett rendezvény érdekessége, hogy október 26-án este 6-tól másnap reggel hatig nem csak a Corvin moziban lehet megnézni ezeket a filmeket, hanem a UPC videótárban is egy egész hónapon át. A mozijegy egy előadásra 1490 forint lesz, míg a 12 órás időtartamra 3990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    A kezdeményezés jó, de a felhozatal elég gyenge.