Szekeres Viktor

Az RTL Klubnak nagyon nem jött be a Dallas

Csak az első részével tarolta le a nézettségi listákat az RTL Klub Dallas című sorozata, mely premierje óta már majdnem félmillió nézőt veszített el. Mi lesz így a második évaddal?

Az RTL Klubnak sem jöhet minden össze, legalábbis erről árulkodik a csatorna egyik őszi nagy dobásának szánt sorozat, az új Dallas szereplése a nézettségi listákon. Az erős reklámkampányt követően meglehetősen sokan gondolták úgy, hogy adnak egy esélyt a csatorna új sorozatának, s ennek megfelelően rekordnézettséggel kezdte meg hazai szereplését az új Dallas: az első részét 1,2 millióan látták, a kereskedelmi korosztályban pedig 511 ezres nézettséget produkált a nyitány.

A folytatás azonban semmiképp sem az RTL Klub szája íze szerint alakult, hiszen a következő héten 300 ezer nézőt veszített a sorozat és a 18-49 éves fiatalok között is már csak 421 ezer nézőt lehetett feljegyezni. a múlt heti negyedik részre pedig újabb 180 ezer néző vált köddé, akik közül 65 ezren voltak "fiatalok", s a majdnem 30%körüli kezdő közönségarány a teljes lakosság körében 20,5%-osra, míg a 18-49 évesek között 22,4%-osra csökkent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Az első sorozat annak köszönhette a nézettségét, hogy nem volt más. Azóta sem láttam, nem tudom, ma mennyire vállalható. Ha akkoriban lett volna ennyi csatorna, meg a sok szarabbnál szarabb sorozat, akkor a régit se nézte volna több millió ember. Főműsoridőben szerintem egy családsorozat ma egyébként sem életképes.
  • hunwhite #4
    Amikor az első sorozat ment akkor sem estem hasra tőle! Most, hogy egy ilyen brazilos érzést raktak bele most aztán igazán nyomorékoknak való sorozat lett...
  • fapapi #3
    Lehet meg is nézném, de inkább a House. Így, hogy egy időben vannak, a döntés egyértelmű! HOUSE
  • dresden1 #2
    És mi az összefüggés? A House-nak végképp a béka feneke alatt van a nézettsége.
  • Kferro #1
    Hogy miért nincs nézettsége? Egyszerű a válasz: House-szal egy időben fut. Ennyi.