Szekeres Viktor

Csatornát vált a TotalCar

A hírek szerint ősztől már nem a TV2-n kell keresni a TotalCar legújabb epizódjait, hanem az IKO-s érdekeltségi körbe tartozó DoQ csatornán.

Az mmonline adott hírt arról, hogy ősszel már más tévécsatornán kell keresnünk a TotalCar adásait. Eddig Winkler Róbert és Bazsó Gábor autós műsorának adásait a TV2-n lehetett látni, mostantól viszont a DoQ csatorna nézettségét növelhetik vele. A váltás azért is érdekes, mert a TV2 mindig elismeréssel nyilatkozott az általában a késő esti sávokba eldugott TotalCarról, ami azért is volt érdekes, mert ezzel párhuzamosan szombat délutánonként látható a csatornán az AutóGuru című műfajában hasonló produkció.

A TotalCar új otthon az IKO-s érdekeltségi körbe tartozó DoQ lesz, mely jelenleg 978 ezer háztartásban érhető el, azonban a sok ismétlésnek köszönhető a csatorna mindössze 0,1%-os közönségaránnyal bír. A tavaszi szezonban a Totalcar egy-egy adását a 18-49 éveseken belül átlagosan 100 ezren, a teljes lakosságnál pedig 200 ezren kísérték figyelemmel. A kései időpont, valamint a TotalCar jelentős webes jelenlétének köszönhetően sokan az interneten nézték meg az adásokat, az Indavideóra feltöltött részek további 40-50 ezres nézőszámot produkáltak. A TotalCar DoQ-ra kerülése egyébként beleillik a csatorna megújítására tett törekvések közé, melyek kevesebb dokumentumfilmet és több szórakoztató tartalmat ígérnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dresden1 #3
    Annyira egyszerű és prosztó az a humor, hogy mindenki érti, csak senkit nem érdekelnek az autós műsorok. Főleg tévében. Főleg azok nem, amik felkerülnek a netre.
  • Zombee #2
    A TotalCar azon kevés műsorok egyike, ami élvezhető, és jó is. Önmagában is szórakoztató, autós részről pedig érthető, nem mérnököknek és autószerelőknek készül, mint a többi. Csak a Winklerék okosabb humorát lehet nem érti a sok agyhalott.
  • Komolytalan #1
    Ha szombat vagy vasárnap du 1-kor lesz, akkor beállítom ezt a DoQ-t. Mondjuk azt sose értettem, hogy a tv2 miért rakta éjszakára. Ok, hogy aki ismerte, az megkereste neten, és megnézte ott, de tv-t azért többen néznek, mint amennyien a tc-t ismerik.