Szekeres Viktor

Reklámfilm lesz a Transformers 4 - itt első képanyag

Megérkezett az első logó a Transformers 4-hez, a Hasbro vezetője pedig kijelentette, hogy a filmnek az elsődleges célja az lesz, hogy segítségével több játékot tudjanak eladni.

A Brian Goldner, a Hasbro játékgyártó elnöke a múlt heti UBS Best Of Americas 2012 konferencián megmutatta a sajtónak és az érdeklődőknek a negyedik Transformers-mozifilm ideiglenes logóját. Emellett előadásában elárult pár érdekes dolgot is, többek között azt, hogy hiába volt siker a harmadik Transformers-film, mégis csalódást okozott, mert a Hasbro nem tudott annyi gyerekjátékot eladni segítségével, mint amennyit reméltek. (Valójában egyébként a siker az összbevételre értendő, hiszen Amerikában a harmadik Transformers nézettsége még az első epizódét is alulmúlta - nemzetközileg viszont a 400 millió körüli bevételt produkáló első és második rész után a 3D-nek köszönhetően 771 millió dollár bevételt realizálhattak a mozikban.)


Goldner elmondta, hogy a játékeladásokat fellendítendő a Transformers 4-ben teljesen új robot szereplőgárdát ismerhetnek meg a rajongók és a nézők, de fő történet is az új karakterek körül fog forogni, de persze a régebbi robotok is visszatérhetnek. Jelenleg a film forgatókönyvén Ehren Kruger dolgozik, még nem készült el az első vázlattal. A premierre jelen állás szerint 2014. június 27-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!