Szekeres Viktor

Godzillával küzdenek meg a Tini Nindzsa Teknőcök

Az új Godzilla-feldolgozás készítői egyáltalán nem szívbajosak, ugyanis filmjüket játszi könnyedséggel fogják nekiereszteni a Michael Bay-féle Tini Nindzsa Teknőcök-adaptációnak.

A Warner Bros. Pictures és a Legendary Pictures bejelentette, hogy a klasszikus Godzilla-franchise felélesztését Amerikában 2014. május 16-án fogják bemutatni a mozikban. A filmet Gareth Edwards fogja rendezni, akinek ez lesz a második filmje, s hírnevet magának bemutatkozó rendezésével, a Monsters című 2010-es alkotással szerzett. Az új Godzilla forgatókönyvén hárman is dolgoztak, David Callaham, David S. Goyer, valamint Max Borenstein. Mellettük egyelőre csak a producerek neve ismert, természetesen a szereposztás még nem kezdődött meg.

Az új Godzilla természetesen 3D-ben fog forogni, és nemsokára ki fog derülni, hogy készítői bátrabbak-e, mint Michael Bay, ugyanis a film premierjének napjára már egy másik bemutató is ki van tűzve. Ez pedig nem más, mint a Transformers-filmek rendezőjének produceri felügyelete alatt készülő Ninja Turtles, mely a Tini Nindzsa Teknőcök-franchise felélesztése lesz, amit Jonathan Liebesman fog készíteni.

Bár az első pillantásra nem tűnik veszélyesnek, ha egy hétvégén két nagyobb film is bemutatásra kerül, hiszen többször is el lehet menni moziba, sőt, a premier napján sem kötelező megnézni egy filmet. Azonban Hollywood híresen óvatos szokott lenni, így előfordulhat, hogy idővel vagy a Godzilla, vagy a Ninja Turtles készítői engedni fognak az erősebbnek is kihátrálnak a május 16-ai premieridőpontból. Kérdés, hogy hova, hiszen 2014. május 23-án már érkezik A majmok bolygója: Lázadás folytatása, valamint a Pixels, míg hónap elején A csodálatos pókember második része kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FL Zoli #6
    Ja meg 2 lángcsóva az egyik nagy mellekkel sárga kezeslábasban, egy másik hokimaszkban akik a film végén összejönnek
  • FL Zoli #5
    csináljanak 4 gombafelhőt maszkokkal, akik az űrből jöttek és rasszista beszólásaikkal feldobják a filmet
  • GaborT28 #4
    Az! A neten már találni koncepciókat a teknőcökről. "Érdemes" megnézni....
  • Zombee #3
    Sajnos erre minden esély megvan. És ne felejts ki azt sem,
    - amikor a legnehezebb helyzetben a négy teknős feláll egymás mellé, és a kamera lassan körbemegy körülöttük
    - egymás mellett vonulnak fel lassított felvételen a nagy filmvégi összecsapásra

    Amúgy a cikkből nem derül ki, ez most az élőszereplős teknős film lesz?
  • GaborT28 #2
    Egy pillanatra az én ereimben is meghűlt a vér:D A Tini nindzsás dolognak annyira nem örülök, főleg, hogy Bay kezei közül kerül ki. Gyanítom az egykor nagyszerű és népszerű; a gyermek korunk részét alkotó négyes porig alázása lesz ez is; mint ahogy azt a Transformersnél is láthattuk. Előre látom a jeleneteket: Raphaello lesz a film f@szagyereke, mert egy ilyen nélkül nem is film a film, menőbbnél, menőbb beszólásokat kapunk majd - jóóóóól eltúlozva; hogy még öreganyánk is hanyatt essen a szavak hallatán. Aztán Miki lesz az überhülyegyerek, akinek majd a poénjaitól válik szánalmassá és komolytalanná az egész történet súlya - jönnek a már ismert faviccek. Aztán Donatello lesz a technikai-marketinges; nála minimum lesz egy iPhone6-os (2014ben) - nem lepődnék meg, ha utalások lennének a facebookra vagy a twittere (így kommunikál majd April O'neil-lal), mert nélkül nem kerek a technikai zseni karaktere.
    Leonardo lesz a legunalmasabb karakter; őt fogjuk majd látni slowmotion-ben, amint hihhhetetlen karate tudásával és a Kill Bill Uma Thurman-jét megszégyenítő módon aprítja majd halomra az ellent, de olyan szinten, hogy a látványorgiában nem fogjuk tudni követni az eseményeket.
  • ADAMEX9 #1
    Az a cím...