Szekeres Viktor

Karácsonykor érkezik a Vasember rendezőjének új filmje

Amerikai egyik legnagyobb zenei szenzációjáról készít legközelebb filmet a Vasember és a Vasember 2 rendezője, Jon Favreau. A Jersey Boys alapja egy musical lesz.

Mint az köztudott, a Vasember-sorozat harmadik részét már nem Jon Favreau rendezi, hanem Shane Black. Favreau azért szállt ki a képregényes sorozatból, mert saját projekteket szeretett volna megvalósítani. Két évvel ezelőtti hírek alapján a nagy terve a Magic Kingdom című film elkészítése volt, azonban ennek megvalósulásáról azóta sincs hír, így a rendező a Vasember 2 óta csak a tavalyi év egyik legnagyobb bukását, a Cowboyok és űrlényeket tudja felmutatni a filmográfiájában. (Valamint a Revolution című tévésorozat pilotját.)

2013. karácsonyán azonban Favreau új filmmel fog jelentkezni, mégpedig a Jersey Boys cíművel, mely a napokban váltott stúdiót, a Sony Picturestől a Warner Bros.-hoz került át. A Jersey Boys Frankie Valli és a The Four Seasons története, mely pár munkásosztálybéli fiatal üstökösszerű felemelkedéséről szól, arról, hogy lett a nulláról Amerikai legnagyobb popszenzációja az együttes, hogy adtak el 30 éves koruk előtt világszerte 175 millió lemezt. A film alapját az azonos című musical jelentené, melyet 2005-ben mutattak be a Broadwayen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!