Szekeres Viktor

Ilyen lesz Spielberg legújabb nagy dobása - videó

Az előzetesek előzetesét azok szerethetik legjobban, akik nem néznek trailereket, mert tartanak a poénok lelövésétől. Pár másodperc alatt ilyesmi ugyanis nem fenyeget, mégis szerezhető némi információ a filmről.

A DreamWorks Pictures is beállt a sorba, s a Google támogatásával bemutatta a közönségnek, hogy milyen lesz Steven Spielberg új filmje, a Daniel Day-Lewis főszereplésével készült Lincoln. Ez a bemutató természetesen az előzetesnek az előzetese, illetve rövid részlete - a teljes trailer világpremierjére szeptember 13-án, csütörtökön fog sor kerülni. Az amerikai premier november 9-én lesz, de széles körben csak 16-tól lehet megnézni a filmet. Nekünk valószínűleg 2013-ig kell várni arra, hogy láthassuk.


A Google egyébként olyannyira támogatja a DreamWorks filmjét, hogy a premierre is a Google+ Hangout-on fog sor kerülni csütörtök, amerikai idő szerint 4 órakor. Azt követően pedig el lehet csevegni Stephen Spielberggel, valamint a filmben Lincoln egyik fiát játszó Joseph Gordon-Levittel. Az említettek mellett egyébként a Lincolnban még olyan színészek szerepelnek, mint Sally Field, David Strathairn, James Spader, Hal Holbrook és Tommy Lee Jones.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #1
    Ez honnan van ha most csak teaser van kint amiben nem látni a főszereplőt és 13-ra van kiírva első trailer? :D