Szekeres Viktor

Vin Diesel és The Rock a Halálos iramban 6 forgatási képein

A közösségi média egyik előnye, hogy a filmesek, a rendezők, illetve a színészek napi kapcsolatban lehetnek rajongóikkal. Ezúttal Vin Dieselék reklámozták fotókkal a Halálos iramban hatodik részét.

Nagyban tart a Halálos iramban-filmsorozat címmel egyelőre még nem rendelkező hatodik epizódjának forgatása, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Dwayne Johnson, azaz The Rock a napokban kitweetelt egy fényképet magáról, amint éppen a díszletben múlatja az időt. Több sem kellett a film főszereplőjének, Vin Dieselnek, ő is feltett Facebookjára két fotót, melyeken természetesen főleg őt lehet látni a londoni helyszíneken.

Klikk ide! Klikk ide!

A Halálos iramban 6 amerikai premierjének dátuma május 24-e, azaz a mozis nyár egyik legfontosabb dátuma, hiszen hosszú hétvégéről van szó. Azonban a film nem kevés konkurenciát is fog kapni, hiszen Amerikában ugyanezen a napon kerül bemutatásra a Másnaposok harmadik epizódja, valamint az Epic című animációs film is, mely a Foxtól fog kikerülni és egy könyvadaptáció.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Hirvaer #4
  Borzalmas nagy állat lett ez a Dwayne :D
 • nessboth #3
  kétezres évek Nu metalos, rapcore-os ikonikus filmje, hogy utáltam mindegyik részt a Pimp my Ride stílusa miatt, mára viszont kellemes, nosztalgikus élményt nyújtanak, és az ötödik résszel alaposan odab*sztak. Nagyon várom én is a hatot.

  De nem értem, miért lenne szoros a mezőny, mikor nem más akciófilmekkel kell versenyeznie, hanem 2 teljesen más kategóriában lévő film lesz a mozikban.
 • Wittgen #2
  Másnaposok számomra múló élmény volt, a 2. részt meg sem néztem már, így a FF6 nálam tuti favorit az aznapi premierek közül :D
 • Jawarider #1
  A két kopasz állat :-)

  Ha lesz olyan mint az 5. rész akkor várós !