Szekeres Viktor

Új vicces magyar tévésorozat indul - itt a teljes első rész

Új magyar tévésorozat indul a Film Mánia és a Film Café csatornákon. A FilmSzeretők két főszereplője Kerekes Vice és Nagy Zsolt lesz, a műfaja pedig komédia.

Szeptember 17-től indul a FilmSzeretők című komikus jelenetekkel tarkított sorozat a Film Mánián és a Film Cafén. A Kerekes Vica és Nagy Zsolt főszereplésével készült, egy perces epizódokból álló sorozatban a két színész egy párt fog alakítani, miközben sajátmagát adja. Az olykor romantikus, máskor humoros és/vagy érzelmes etűdökbe olykor még az intrika is bele fog férni. A történet a két fiatal filmek, illetve egymás iránti szeretetéről szólnak majd.


A széria tehát a megboldogult Szeret, nem szeretre fog hasonlítani, melyet annak idején hasonlóan rövid epizódokból építettek fel Szabó Győző és Oroszlán Szonja szereplésével. A FilmSzeretőkből első körben 41 rész készült el, a jeleneteket Litkay Gergely írt. A premierre tehát jövő héten hétfőn fog sor kerülni, s naponta természetesen több epizód is leadásra kerülő a különböző műsorszámok között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)