Szekeres Viktor

Előzmény lehet az Avatar 4

Az Avatar-trilógia után James Cameron lehet, hogy a többek között a Star Wars által kitaposott útra fog lépni és negyedik epizódnak egy előzménysztorit mesél el. Persze, ha lesz igény rá.

Mint arról pár napja már beszámoltunk, Jon Landau, az Avatar egyik producere elmondta, hogy terveik szerint csak az Avatar második és harmadik részét forgatnák együtt, az esetleges negyedik epizód mindenképpen külön készülne el. Azóta James Cameron is bevállalt egy interjút és az MTV-nek elmondta, hogy az Avatar 4 lehet, hogy előzményfilm lesz.


Az interjúban a rendező elárulja, hogy a negyedik rész történetének kezdeménye még csak a fejében van meg, semmit sem írt le belőle, de nagyjából a Pandora bolygó felfedezését megcélzó korábbi expedíciókról szeretne mesélni a közönségnek, arról, hogy pontosan mi is okozta az emberek és a Na'vik közötti konfliktust. És persze arra is nagy hangsúlyt fektetne, hogy milyen volt felfedezőnek lenni Pandora világában, s hogy milyen az élet a bolygón.

Persze Cameron beszélt a második és harmadik részről is, s ezekkel kapcsolatban elmondta, hogy még mindig dolgozik a szkripteken, melyeket valójában inkább egy nagy forgatókönyvként kell elképzelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Na azért remélem nem csak a természetbarátoknak okoz orgazmust sok dzsungellel és helyi baromkodással,de végre egy kis Cameron-i jövővíziót is kapunk,filmhossznyi Jake Sully háborús sebesülését és testvére kutatásait..szóval inkább mechascifi legyen,mint Greenpeace
  • Yodafon #2
    Mostanra csak azért kattintok a linkre hogy a kommenteken jókat derüljek
  • jarlaxxe #1
    " dolgozik a szkripteken " -értsd, szokásához hiven túrja a világirodalmat mit lophatna el diszkréten.