Szekeres Viktor

Új, Smallville-szerű tévésorozat készül

A Smallville 10 évadon át mesélte el Clark Kent Supermanné válásának történetét. Az Amazon című sorozat a tervek szerint Diana Csodanővé válásáról szólna, lehetőleg minél több évadon keresztül.

Úgy tűnik, hogy az amerikai CW csatorna a Smallville befejezését követően sem hagy fel a képregény-adaptációkkal. Erre a konkrét bizonyítékot már októberben láthatják a nézők, hiszen ekkor kerül bemutatásra a Zöld Íjászról szóló Arrow című sorozat, mely főhősének szerencsére nem lesz köze a Smallville Oliver Queenhez, hiszen a készítők ígéretük szerint felnőttesebb történetben gondolkodnak, nem csak a tiniknek kívánnak kedvezni.

Azonban a csatorna nem fog megállni a Zöld Íjásznál, hiszen a Vulture információi szerint megvásárolták Allan Heinberg ötletét, az Amazont. A címből ugyan még nem egyértelmű, de az Amazon is képregény-adaptáció lenne, hiszen Csodanő, azaz Wonder Woman előtörténetét mesélnél el a tervek szerint nagyjából úgy, ahogyan azt a Smallville tette Supermannel. A projekt érdekessége, hogy tavasszal elkészült egy másik Wonder Woman-pilot, azt az NBC csatorna forgatta le, azonban úgy tűnik, hogy nem sikerült túl jól és végül nem rendelték be sorozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #5
    Már nem úgy értettem, hogy abban a filmben ... hanem úgy, hogy azért néha nagyon langyos volt a Smallville ... egy hasonló produkcióban mit csinálnának a csajjal? :)
  • xido #4
    Annak olyan jogdíjai lennének manapság,meg elvárásai,hogy belerokkannának:))
    Olcsóbb ezeket rajzfilm szinten tartani:)
  • DevilJin #3
    Pókember vagy Batman sorozat jobb lenne.XD
  • xido #2
    várjál,ne keverd össze Kent unokatesójával Wonder woman-t:)
  • Laza #1
    'Érdekesebbet' nem találtak a Wonder Women-nél?
    Már a tutyimutyi Kent is néha idegesítő volt, el nem tudom képzelni mit csinál majd a csaj :)