Szekeres Viktor

Megvan mikor lesz a Sin City 2 magyar premierje

Nagyjából a világpremierrel egy időben, azaz jövő év októberében lesz látható itthon a Sin City második része, melyet Magyarországon a Budapest Film fog forgalmazni.

A Budapest Film csütörtök délután tartott sajtótájékoztatóján beszámolt az újságíróknak a forgalmazó működéséről és további terveiről. A további tervek közül a mozizókat valószínűleg az érdekli a legjobban, hogy milyen filmeket fog bemutatni a BuFi. Nos, elég sok premierrel számolhat a cég, minimum 25-tel, s ezek közül talán a legtöbbeket a Sin City második része érdekelheti. Az Amerikában 2013. október negyedikén bemutatásra kerülő film hazai premierjére sem kell sokat várni, ugyanis a Budapest Film még ugyanabban a hónapban előrukkol vele.

A forgalmazó kiemelt projektjei közé tartozik még a Robert Rodiguez rendezésében készülő Machete Kills is, melyet itthon májusban lehet látni, valamint a nemrég megjelent, lenyűgöző előzetes óta sokak által már nagyon várt Felhőatlasz is, melyet idehaza november 22-én mutatnak be a mozik. A cég kínálatáról egyébként el lehet mondani, hogy jóval kevesebb "művészfilm" található benne, mint eddig, a Budapest Film megpróbálja ezentúl a kommerszebb igényeket is kiszolgálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaddam #1
    Felhőatlasz?