Szekeres Viktor

Jim Carrey a Kick-Ass 2-ben

Jim Carrey is benne lesz a Ha/ver második részében, de a jövő nyári premier előtt álló film szereposztása még nem végleges, hiszen egy rosszfiú szerepét még mindig nem osztották ki.

Még a múlt hónapban jelentek meg arról az első hírek, hogy Jim Carrey szerepet kaphat a Ha/ver, azaz a Kick-Ass második részében, s pár napja mindez hivatalossá is várt, ő alakíthatja a jövő nyáron bemutatásra kerülő képregény-adaptációban Stars ezredest. A film forgatása holnap fog elkezdődni, s Carrey mellett természetesen az első rész főbb szereplői is vissza fognak térni, azaz ismét láthatjuk Christopher Mintz-Plasse-t, valamint Chloe Moretzet és Aaron Johnsont. Új arcként John Leguizamo, Donald Faison, Robert Emms, Yancy Butler és Morris Chestnut fog feltűnni az Amerikában június 28-án mozikba kerülő filmben.

A rendezői feladatokat Matthew Vaughn ezúttal nem tudta vállalni, hiszen ő az X-Men: Az elsők folytatásán dolgozik, így a Sose hátrál meg! című filmet jegyző Jeff Wadlow vette át a helyét. A tervek és a Vaughn által írt forgatókönyv szerint a film története a Hit Girl első füzetének feldolgozásával fog kezdődni (nagyjából fél óra jut a minisorozatra) és egészen a második képregény-folyam hetedik részéig fog tartani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)