Szekeres Viktor

Visszatér a sztárszakács

Kovács Lázárt a hétvégenként látható Receptdaráló Extra után szeptember 10-től a naponta jelentkező Receptdarálóban is láthatják a TV Paprika nézői.

A nyár elején robbant a hír, hogy Kovács Lázár leszerződött a TV Paprikával és júniustól minden hétvégén látható lesz a gasztronómiai televízió-csatorna képernyőjén. A rajongók most még elégedettebbek lehetnek, hiszen a sztárszakács receptjeit és vidám hangulatú főzéseit szeptember 10-től már nem csak hétvégén, hanem hétköznap is láthatják. Kovács mellett Baracskay Angéla is sűrűbben tűnik fel a képernyőn, hiszen a Fitt-térítők harmadik szériája mellett most ő is újabb fontos szerepet kap.

A műsorban rendszeres vendégek lesznek magyar és más nemzetek konyháját képviselő séfek, cukrászok, somelier-k, bármixerek és baristák is, valamint olyan ismert személyiségek, mint az operetténekes Oszvald Marika, a TV2 Aktív című műsorának vezetője, Papp Gergely, vagy az Irígy Hónaljmirígy együttes Sipos Petije. A Receptdaráló sorozat még egy új taggal bővül, és elindul a Receptdaráló Desszert - Angélával, melyben Baracskay Angéla a kezei alól kerülnek ki mindenféle desszertek.

A Receptdaráló minden nap, a Receptdaráló Desszert - Angélával hétfőn, szerdán és pénteken, a Receptdaráló Extra pedig szombatonként lesz látható a TV Paprika műsorán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!