Szekeres Viktor

Itt a The Walking Dead 3. évad első tévés előzetese

Az alternatív megtekintési lehetőségeknek köszönhetően itthon is sokak hatalmas kedvence a The Walking Dead című sorozat, melynek új szezonja októberben fog képernyőre kerülni.

Amerikában október 14-én folytatja az AMC csatorna a tavalyi év magasan legnépszerűbb drámáját, a The Walking Deadet. Az AMC tegnap kezdte el a 3. évad reklámozását, s a YouTube segítségével mindenki megnézheti a csatorna honlapján csak amerikai nézőknek fenntartott tévés promót, mely tényleg csak arra jó, hogy étvágyat gerjesszen a rajongókban.


Nem mellesleg ez a tény, a hatalmas siker még mindig nehezen emészthető sokaknak, hiszen az ember azt gondolná, hogy egy zombis sorozat csak egy bizonyos réteget érdekel. Elég csak a science fictionre gondolni, amelynek képviselőit legyen szó jó, vagy kevésbé jól sikerült sorozatról, sokkal kevesebben kísérik figyelemmel, mint a The Walking Deadet, mely nagyszerű minőségére utal az a tény is, hogy a sorozat nézettsége jószerivel évadról évadra, részről részre növekszik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #9
    Pl a Strike back igencsak hajaz a non-stop akciófilmre... :)
  • scagnetti #8
    Én nem fikázni akartam a sorozatot, mert én is nagyon szeretem, sőt a képregényt is mindig elolvasom, ahogy kijön a legújabb rész (persze angolul).
    Csak "AZTA" kommentjére reagáltam a legegyszerübb módon, hogy megértse azt ami te most leírtál.
  • dresden1 #7
    És ha lenne? Nem sok értelme lenne sorozatformátumban akciózni. Ez a sorozat éppen azért működik, azért ilyen jó, mert nem az akción van a hangsúly. A képregény sem merő gyakás.

    Van egyáltalán akciósorozat? Biztos nincs sok, mert az egész monotonná válna egy idő után. Jönnek, megöljük őket, jönnek, megöljük őket. Mi változhat? Másképp, máshol, olykor megölnek valakit a zombik is (akikhez nem kötődünk, így csak vállat vonnunk, mivel a nonstop akciónál nincs karakterizálás), de a fő embereket nem nagyon, csak évadonként egyet. Ami működik 120 percben, az 1200 percben nem biztos. Olykor jöhet egy kis akció, de az még ebben a mennyiségben is elég kiszámítható. Meg fog halni Rick? Nem. Akkor meg?
  • scagnetti #6
    Minden sorozatban sokat rizsáznak, ettől sorozat a sorozat. Vagy mondj egy olyat (úgysem tudsz) amiben végig folytonos az akció.
  • AZTA #5
    Sokat rizsáznak benne, de gyanítom hogy ez is odavonz pár nézőt.
  • Jawarider #4
    Remélem ez nem valóvilágos lesz mint a 2. évad. :-) Várós amúgy
  • scagnetti #3
    Nekem is :(
    A legerősebb jellemmel rendelkező karaktert pont kiírták. Azért nagyon várom már Michonne-t meg a kardját :)
  • G22 #2
    Csak Shane hiányzik :(
  • Tinman #1
    Várós nagyon!