Szekeres Viktor

Az Erőszakik rendezője új filmet készített - itt a 18 éven felülieknek szóló előzetes

Martin McDonagh visszatért és úgy tűnik, hogy egy cseppet sem változott. Legalábbis erről tanúskodik új filmjének, a Hét pszichopatának erősen korhatáros előzetese.

Korábban már megjelent egy viszonylag korhatármentes előzetes a Seven Psychopaths című komédiához, most azonban megérkezett az igazi trailer is, mely nem vicces, amire a felvezető piros képernyő is utal. A film is épp olyan korhatáros móka lesz, mint az alant látható videó, sokaknak biztos elég annyit mondani, hogy a rendező az a Martin McDonagh, akinek ez lesz a második filmje a 2008-as Erőszakik (In Bruges) után.


Az Amerikában október 12-én bemutatásra kerülő filmnek egyelőre még nincs meg a hivatalos magyar premieridőpontja. De a benne szereplő színészek (Colin Farrell, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Abbie Cornish, Tom Waits, Olga Kurylenko, Zeljko Ivanek) egy része itthon is elég ismert, így minden bizonnyal mi is megnézhetjük ősszel a filmet. A Seven Psychopaths története egy küszködő forgatókönyvíróról szól, aki belekeveredik a Los Angeles-i alvilágba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #4
    Mi volt ebben az erősen korhatáros?
    Az első felében lévő elcsépelt, Guy Ritchie gengszterfilmekre jellemző zene már borzalmas :)
  • Hirvaer #3
    Várjuk!
  • Wolf017 #2
    Várós...
  • Stranger666 #1
    Ez elég jónak tűnik