Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek szól az új Valentin napi komédia előzetese

Korhatáros humorral próbál meg Valentin nap idején nézőket szerezni a The To Do List, mely romantikus hangulata ellenére sem valószínű, hogy sikeresebb lesz, mint az ekkor bemutatkozó új Die Hard.

Érdekes filmek premierjét időzítették Amerikában Valentin napra. 2013. február 14-én kerül majd bemutatásra Bruce Willis új akciófilmje, a Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard), egy 3D-s animációs scifi, az Escape From Planet Earth, valamint a Beautiful Creatures című dráma Viola Davis és Emma Thompson főszereplésével. Az egyetlen romantikus komédia, amely e napon kerül bemutatásra a The To Do List című komédia lesz. Kérdés, hogy a szélesebb közönséget mennyire fogja érdekelni az olykor határokat nem ismerő humor.


A The To Do Listet nem egy nagy stúdió, hanem a feltörekvő CBS Films készítette és fogja forgalmazni, a főszerepében pedig a Városfejlesztési osztály című tévésorozatból ismert Aubrey Plazát láthatjuk. Mellette olyan színészek fognak feltűnni, mint Rachel Bilson, Bill Hader, Andy Samberg, Scott Porter, Connie Britton, Clark Gregg, Christopher Mintz-Plasse és Donald Glover. A film története Brandyről fog szólni, aki összeállít egy listát olyan tevékenységekből, melyeket nem végzett el a középiskola alatt, s ezeket mind ki akarja próbálni a főiskolai tanév kezdése előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csgj #1
    A Beautiful Creatures eléggé romantikusnak tekinthető, mert egy ifjúsági-romantikus regényből készült...