Szekeres Viktor

Kikerült a netre a The Avengers eredeti kezdőjelenete

Aki megvette itthon a már megjelent A bosszúállók DVD-jét vagy BD-jét, annak nem mutatunk újat, de aki még vár a vétellel, az megnézheti a képregényfilm alternatív nyitójelenetét.

Az alábbi videó nem az első extra, mely megjelent A bosszúállók DVD-jéhez, mely Amerikában szeptember végén jelenik meg, nálunk viszont már kapható, nyomott, 1990 forintos áron, melyet egyébként egyes szupermarketek 1890 forintra tornáztak le. Nem az első extra, de talán a legérdekesebb, hiszen a kimaradt jelenetek zöme okkal maradt ki, azonban ezúttal egy alternatív kezdő jelenetről van szó, mely eredetileg nyitotta volna a filmet, azonban végül a készítők másképp döntöttek.


Ugyancsak A bosszúállókkal kapcsolatos hír, hogy a film megkezdte utolsó csörtéjét a mozizók pénzéért, hiszen Joss Whedon filmjét csak a napokban mutatták be Japánban, ahol a nyitóhétvégén átszámítva 6,3 millió dollár bevételt hozott, míg a mostanin még 4 milliót, s így a hétközi bevételekkel együtt a szigetország 28,2 millió dollárt tett hozzá a képregénymozi összbevételéhez. Ez azt is jelenti, hogy Japán nemsokára bekerül azon országok körébe, ahol legsikeresebb A bosszúállók. Amerika (618 millió dollár) után a film Kínában (84 millió dollár) és Nagy-Britanniában (80 millió dollár) hozta a legnagyobb bevételt, ezen piacokat követte a brazil (63 millió dollár), a mexikói (61 millió dollár), az ausztrál (54 millió dollár) és a dél-korai (51 millió dollár).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!