Szekeres Viktor

A történelem hazugság - itt a Da Vinci-sorozat előzetese

Érdekesnek tűnő történelmi fantasy kerülhet jövő tavasszal bemutatásra Amerikában és a világ majd minden táján egyszerre. Remélhetőleg idehaza is láthatjuk ekkor a tévésorozatot.

Várhatóan Amerikában és a Fox International csatornáin világszerte 2013. tavaszán fogják bemutatni a Starz csatorna és a BBC Worldwide legújabb sorozatát, melynek címe Da Vinci's Demons lesz - tükörfordításban Da Vinci démonjai. A tévésorozat a Da Vinci-kóddal ellentétben valóban Leonardo Da Vinciről fog szólni, ő lesz a főszereplő, a történet az ő korában fog játszódni és fiatal éveit fogja lefedni. Az író az a David S. Goyer lesz, aki amellett, hogy a Penge-filmeket és Christopher Nolan újkori mozis Batmanjein dolgozott, elkészítette a Flashforward - A jövő emlékei című scifisorozatot is.


A történelmi fantasyhez egyelőre csak egy nem túl sokat mondó előzetes készült és egy még kevesebb információval szolgáló plakát, mely azért kijelentésével ('A történelem hazugság' / 'A története hazugság') mégis felkeltheti a potenciális néző érdeklődését. A Da Vinci's Demons főszereplője, Leonardo da Vinci alakítója Tom Riley lesz, de mellette még fontos szerepet fog alakítani Laura haddock, Lara Pulver és Allan Corduner is. A XV. századi Itáliát Walesben felépített díszletek között fogják felvenni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!