Szekeres Viktor

Remek rendezőt kapott Michael Bay kalózos tévésorozata

Jó rendezőt sikerült szereznie a Black Sails producereinek. A kalózos széria első epizódját ugyanis a 2005-ös év legjobb horrorfilmjének készítője fogja rendezni.

A Deadline információi szerint Neil Marshall rendezheti a Starz csatorna Black Sails című sorozatának pilotját, ami azért jelent fontos feladatot, mert ez azt is jelenti, hogy ő fogja meghatározni az egész sorozat kinézetét, ő fektetheti le a vizuális alapokat. A nemrég a Trónok harcában is megforduló angol rendező (az ő munkája volt a Blackwater-epizód) a Démoni harcosokkal debütált a moziban, de a nagy áttörést a 2005-ös A barlang hozta meg számára. Azóta két kevésbé erős, de azért élvezhető filmet rendezett még, a Végítéletet és A kilencedik légiót.

A Black Sails jelen állás szerint 2014-ben kerülne bemutatásra az amerikai Starz csatornán. A nyolc részes első szezon Flint kapitány és kalózainak történetét mesélnél el és 20 évvel Robert Louis Stevenson klasszikus, A kincses sziget előtt játszódna. Természetesen a történetben, a legénység tagjaként fontos szerepet játszana John Silver. A Black Sailst Michael Bay produkciós cége, a Platinum Dunes fogja gyártani, a forgatásra Dél-Afrika partjainál kerül sor még az idén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!