Szekeres Viktor

Itt az új Hitchcock-film előzetese

Idén is és jövőre is láthatunk egy-egy filmet, mely Alfred Hitchcock-ról fog szólni. A készítők személye mellett a kettő között nagy különbség, hogy egyik mozifilm lesz, míg a másik tévében kerül bemutatásra.

Nem egy Alfred Hitchcock-életrajzi film áll premier előtt, a többség valószínűleg az Anthony Hopkins neve által fémjelzett Hitchcock-ot várják, melyet Sacha Gervasi rendez és jövőre kerül bemutatásra a mozikban. Azonban az HBO is forgatott egy filmet a híres rendezőről, melyet már október 20-án bemutat a prémium csatorna. A főszereplő Toby Jones lesz, a történet pedig egyik sztárjával, Tippi Hedrennel (Sienna Miller fogja alakítani) való kapcsolatára fog koncentrálni.


Az HBO tévéfilmjét The Girl címen kell majd keresnünk, rendezője pedig az angol Julian Jarrold lesz, aki eddigi tapasztalatait tévéfilmek rendezésével szerezte, így a műfaj semmiképp sem lesz új neki, bár való igaz , hogy az elmúlt években három korrektül sikerült mozifilmet (Mr. Tűsarok, Utolsó látogatás, Jane Austen magánélete) is letett az asztalra. A The Girl mellékszerepeiben is ismert színészek játékát csodálhatjuk meg, olyanokét, mint Imelda Staunton vagy Penelope Wilton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!