Szekeres Viktor

Lehet, hogy a Mátrix rendezői forgatnak legközelebb Batmanes filmet

Ben Affleck után újabb rendezők neve merült fel az Igazság Ligája-mozifilmmel kapcsolatban. A Fülledtség, a Mátrix-trilógia, valamint a Speed Racer - Totál turbó című filmeket jegyző Wachowski-testvéreké.

Nemrég arról lehetett hallani, hogy Ben Affleck az egyik nagy esélyes arra, hogy megrendezze az Igazság Ligája-mozifilmet (Justice League), azonban Affleck valamennyire cáfolta ezt az értesülést azzal, hogy pénteken azt nyilatkozta, hogy jelenleg nem dolgozik a filmen. Friss hír a rendezőkeringővel kapcsolatban, hogy a MovieHole szerint a Warner Bros. stúdiónak nagyon bejött a Felhőatlasz (Cloud Atlas) című ősszel bemutatásra kerülő film, melynek köszönhetően a Mátrix-trilógiát készítő Andy és Lana Wachowski neve is bekerült a kalapba. (Ami valahol meglepő, mármint hogy a Felhőatlasz révén van szó a duóról, hiszen azt elsődlegesen Tom Tykwer rendezte, a Wachowski-testvérek "csak" társrendezők és producerek.)

Persze konkrétum az Igazság Ligája-mozifilm rendezőjét illetően még nincs és valószínűleg még jó ideig nem is lesz, mindössze annyit lehet biztosra venni, hogy a film forgatókönyvét Will Beall írja. Illetve érdemes tervezett filmként hivatkozni a projektre, mert az egyelőre hivatalosan még nem kapott zöld utat. Természetesen azt sem lehet tudni, hogy mely DC-szuperhősök kerülnének bele a történetbe, de Superman és Batman részvételére szinte biztosan lehet számítani - mellettük várhatóan Zöld Lámpás, Csodanő és Villám szerepelhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • k0trapali #2
    Hát ez a cikk cím...
    Azt hittem már megvan a következő Batman rész/reboot rendezője azt közben meg az Igazság Ligájáról van szó a cikkben.
  • xido #1
    Díjaznék addig Csodanő és Villám eredet filmeket is:)