Szekeres Viktor

Hatalmas kedvezménnyel kapható itthon A bosszúállók

Aki sokallja a hazai DVD-árakat, az minden bizonnyal örülni fog a hírnek, hogy A bosszúállók kiadója még a tervezett bevétele egy részét is feláldozza, hogy jóval olcsóbban elérhetővé tegye a filmet.

Itthon augusztus 29-én jelenik meg DVD-n és Blu-ray lemezen Joss Whedon filmje, A bosszúállók. Ez azt jelenti, hogy ugyanakkor kaphatjuk kézhez az év legsikeresebb filmjét, mint a világon mindenhol, s a várható hatalmas kereslet bővítését elősegítendő a kiadó jókora kedvezménnyel kezdi el árulni a kiadványt - egyes online boltokban és nagyobb műszaki áruházakban. A DVD például az ajánlott 3290 forintos fogyasztói ár helyett 1990 forintért lesz megvásárolható, vélhetően korlátozott ideig. A szimpla Blu-ray 6990 forint helyett 4999, míg a 3D-s BD 9999 helyett 7999 lesz. (Üröm az örömben, hogy a DVD-n például meglehetősen korlátozott lesz az extra tartalom.)


A bosszúállók, mint azt minden bizonnyal már mindenki tudja, nem csak az év eddigi legsikeresebb filmje lett, hanem Amerikában a bevételi örökranglistán felzárkózott az Avatar és a Titanic mögé. Amerikában eddig 617,5 millió dollárt szedett össze, ami év elején még elég lett volna a "minden idők második legtöbb pénzt termelő filmje" címhez, azonban a Titanic a 3D újrakiadásnak köszönhetően 600-ról 658 millióra növelte amerikai összbevételét. A képregényfilm Amerikán kívül eddig 864 millió dollárt szedett össze és még várható némi növekedés, hiszen Japánban, azaz az utolsó nagy piacon csak hétvégén mutatták be A bosszúállókat, amely pár nap alatt 17 millió dollár bevételt szedett össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Én a Bosszúállókat is 990-ért fogom megvenni két év múlva. Sok filmem van, még sok kedvenc is begyűjtésre vár, 3290-ért kicsit drága lenne filmeket venni. Az extra nem fontos, egyedül a képre és hangra vagyok kényes. Bár a hangot a drágán is elkúrják, a beszéd csak suttog, minden kis fing zörej meg iszonyú hangos.
  • dresden1 #7
    Értelme van, ha tudod valami mással kompenzálni a kieső bevételt.
  • Jawarider #6
    Akkor még is van értelme olcsóbban adni.
  • god25 #5
    Ha pendrive-on árulnák akkor megvenném. Lemezem semmiképp'.
  • gyualmighty #4
    Én a 3D blu-ray lemezre megyek rá,csak nem otthon hanem külföldön
  • Mister #3
    Talán az 1999-re is beindulnak DVD-t venni.
    Mondjuk 4999-ért nem rossz a BR lemez sem.
  • dresden1 #2
    Kizárt, mert akkor ennyi lenne mindig, de a volumen így is elég szép lesz. (Itthon a tömeg csak a 499-re és a 999-re indul be. Viszont akkor minden szemetet vesznek. Egy utolsó Asylum film sokkal több példányban megy el, mint a normál árú, de sokkal igényesebb mozifilm. Csak azért, mert olcsó és ugyanúgy két óra üthető el vele.)
  • Jawarider #1
    Kíváncsi lennék, hogy annyival többen fognak e vásárolni mint amennyivel olcsóbb lesz a cucc.