Szekeres Viktor

Több rendező verseng a Marvel új szuperhős-csapatának filmjéért

Több rendező verseng a Guardians of the Galaxy rendezői posztjáért. Az egyik vicces horrorral, a másik romantikus komédiával, futott be, de akad köztük független filmes is.

A Marvel Studios nemrég jelentette be, hogy 2014-ben új szuperhős csapatot mutatnak be a mozikban. A The Hollywood Reporter szerint pedig megvan az a pár rendező, akikkel számol a stúdió a Guardians of The Galaxy rendezésével kapcsolatban. A poszt egyik fő várományosa a hírek alapján az a James Gunn, aki a Super és a Slither - Féltél már nevetve? című filmeket jegyezte eddig. A rendező azért szerepel a Marvel Studios kívánságlistájának élén, mert a bosszúállók rendezőjéhez, Joss Whedonhoz hasonlóan remekül ért az akció és a horror mixeléséhez.

Gunn mellett jelenleg olyan rendezők kerültek még fel a Marvel Studios listájára, mint Peyton Reed, aki olyan filmeket rendezett eddig, mint Az igenember, a Szakíts, ha bírsz vagy a Hajrá csajok! - ő a képregény-filmek világában azért lett ismert, mert eredetileg ő rendezte volna a Fantasztikus Négyest. Meglepetésre még olyan függetlenfilmes rendezők is esélyesek lehetnek, mint Ryan Fleck és Anna Boden, aki együtt olyan remek filmeket hoztak össze, mint a Nyomás alatt, az Egy dominikai spíler, vagy a Fél Nelson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #3
    Guardians of the Galaxy. A motkány nem kap szerepet benne? Vagy a Kapitány, Kowalsky, Rico, és a közlegény? Miért érzem ugyan azt a rosszindulatú bizsergést, amit a Green Lantern, és a Csodálatos Pókember "Coming Soon"-ja alatt éreztem?
  • Zombee #2
    Azért James Gunn-t nem mondanám az akció és horror szakértőjének. Tény, a Holtak hajnala remake szerintem igen jól sikerült, a Slither nem volt nagy eresztés. Viszont szimpatikus, hogy közreműködött Troma filmekben.
  • xido #1
    Már csak pár és Több rendező között pici különbség leledzik:))