Szekeres Viktor

Amerikában sokan félnek moziba menni

Nehezen feledik Amerikában A sötét lovag: Felemelkedés egyik előadáson történt lövöldözést. Az elmúlt egy hónapban alig csökkent azok száma, akik az események hatására nem szívesen mennének moziba.

Az Aurora városában történt lövöldözés még mindig elég élénken él sok emberben, legalábbis ezt mutatták ki egyes Amerikában elvégzett felmérések. A lövöldözést követő héten azt regisztrálták a közvélemény-kutatók, hogy a rendszeresen moziba járók 21%-a ódzkodik attól, hogy ismét célba vegye a hozzá legközelebb lévő multiplexet. Most, négy héttel a felmérést követően még mindig 17%-os aránnyal képviseltetik magukat a sokaságban azok, akik a lövöldözés miatt inkább kerülik a mozikat.

A felmérések szerint egyébként leginkább a tinédzserek ijedtek meg, közülük is inkább a lányok, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy az elmúlt hetekben több minden is rányomta bélyegét az amerikai mozis bevételekre. A lövöldözés mellett ugyanis azt sem szabad elfelejteni, hogy két hétig olimpia volt, s az amerikai NBC csatorna a legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményeket este 8 és 11 óra között közvetítette felvételről, átlagosan 30 millió néző számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • uniu #4
    jó "erős" suli lehetett...
  • akyyy #3
    a nagy vándorláskor az okosak, erősek mentek nyugatra, csupán a selejtek és gyöngék maradtak itt honfoglalni ezer éve már


    és ezt mister fizika tanárunk TANITOTTA középben!!!
  • tomboy013 #2
    Vajon miért van ott ennyi selejtes ember? Miután felfedezték Amerikát egy csomó bűnöző meg elmebeteg idióta menekült oda és most azok leszármazottain jönnek elő a tünetek. Meg a médiáról ne is beszéljünk. Ott amilyen agymosás megy... Nálunk is megy már rendesen, de még amatőrök vagyunk Amerikához képest
  • xido #1
    Amerika beteg hely ilyen szempontból,majdnem a budin is lelőhet egy bekattant fasz,sehova se kéne menni akkor:)