Szekeres Viktor

Bejelentették, mikor kerül mozikba A bosszúállók 2

Három évvel az első rész bemutatása után kerül sor A bosszúállók folytatásának premierjére, a rendezője és írója pedig változatlan marad.. Más információt egyelőre nem lehet tudni a második epizódról.

Alig pár napja jelentette be a Walt Disney Pictures és a Marvel Studios, hogy Joss Whedon fogja írni és rendezni A bosszúállók című szuperhősös képregényfilm második részét, most pedig kiderült az is, hogy mikor kerül bemutatásra a film. A Marvel és a Disney friss közleményéből kiderül, hogy egyelőre még nincs hivatalos címe a filmnek, a premier dátuma pedig 2015. május elseje. Egyelőre más film nem mutatkozik be ezen a napon, s valószínűsíthető, hogy e bejelentést követően egy stúdió sem fog nagyobb premiert ekkor bemutatni.

A bosszúállók második részét 2013-ban a Vasember 3 és a Thor 3 vezetheti fel, 2014-ben pedig az Amerika kapitány második része, valamint Guardians of the Galaxy. A nagy kérdés, hogy az eredetileg a Bosszúállók csapat tagjának számító Hangyaember (Ant-Man) már bejelentett önálló filmjének bemutatójára mikor kerül sor, 2015. május elseje előtt vagy után.

A bosszúállók a mai napig világszerte 1,46 milliárd dollár bevételt termelt, Amerikában 617 milliót, a világ többi részén pedig 844 milliót. Ezzel Amerikában és összesítésben is minden idők harmadik legtöbb bevételt produkáló filmjének számít az Avatar és a Titanic mögött. Érdekesség, hogy Amerikán kívül a film egyelőre még "csak" negyedik és valószínűleg az is fog maradni, hiszen az utolsó Harry Potter-film 947 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LiveMan #12
    Csak nekem tűnt fel a cikkben, hogy jövőre már a Thor 3 jön? Ejnye Viki, megint össze-vissza beszélsz..
  • winnie #11
    nagyon szomorú lehet úgy filmeket nézni, ha az ember nem vár semmit tőlük. szerencsére a többség nagyon sokat, talán túlontúl is sokat cárt a filmtől. és meg is kapta. azt nem kell elvárnod, hogy mindenkinek ugyanazt jelentse. neked az ilyen film csak "látvány és 1-2 röhögés" - van, aki ennyivel is beéri. más, ha látványt akar, és 1-2-őt röhögni, nem 2 órás filmet néz.
  • Nailyenugysincs #10
    ebben is benne volt ugyanaz. a sólyomszem simán kilőtte a robbanófejes nyíllal a repülő egyik hajtóművét úgy h a nyíl fordult vagy 90 fokot. de látványnak tökéletes. nem is szabad ezektől többet várni és így még jó is lesz.
  • morden #9
    Nem tudtam annyira kikapcsolni, hogy szóraztasson az, hogy egy íjász az univerzumokat ugrani képes lényeket lekapta. Olyan volt mint kiskoromban a civilization 2 ott sem értettem hogy képes az íjász lelőni a repülőket, tuti onnan merített a rendező :D
  • Nailyenugysincs #8
    így van agyalós filmnek ott az eredet látványnak és néha 1-2 röhögésnek meg ez.
  • tomboy013 #7
    Koros és bölcs. De a hozzászólás alapján sajnos bőven 14 alatt van agyilag =D Szerintem nem volt rossz film a Bosszúállók. Valahogy pont eltalálták. Remélem a 2 is hasonlóan szórakoztató lesz. Képzeld morden 24 vagyok és szórakoztatónak tartom, nah most megdőlt az elméleted Ezt a filmet egyébként nem kell komolyan venni, mint ahogyan te tetted. Itt ki kell kapcsolni az agyad és élvezni. Ez nem egy Batmen, de attól még igenis egy jó film.
  • Interfan #6
    Na, ezt überelje valaki! Ez az morden, nagyon-nagyon megmondtad ezzel a kormeghatározással, csak nyomjad ilyen keményen tovább!
  • orotib #5
    Az eddigi hozzászólók között van esetleg Batman fan??? :)
  • morden #4
    Sajnos elmúltam 14 éves így nagyon gagyinak tűnt a film, mind a forgatókönyv, mind a megvalósítás. Story elcsépelt, karakterek érdektelenek, egymás közötti kapcsolatuk tom és jerry szinten van, a finálét egy Zs kategóriás film is megirinyelné ( űrből jövő dimenziókapus űrlények, akiket egyszerűen le lehet nyilazni :D ) Egyszóval a 2. részt offolom erőteljesen, de a mostani 10 éveseknek tuti jó lesz .
  • TreDoR #3
    Sztem meg pont eltalálták a filmet.