Szekeres Viktor

Stallone új képregényfilmje is előzetest kapott

A The Expendables 2 premierjének talán legfontosabb következménye az, hogy bemutatásra kerül Stallone és Schwarzenegget legújabb filmjeinek előzetes. Vajon Jason Statham Parkerébe is belepillanthatunk nemsokára?

Nyilván nem véletlenül, de az új Schwarzenegger-film, a The Last Stand előzetesének megjelenése után közvetlen Stallone következő mozijához, a Bullet To The Headhez is kijött egy trailer - természetesen mindkettő pénteken fog debütálni a mozikban a The Expendables - A feláldozhatók második részének kópiái előtt. A Walter Hill által rendezett akciófilm egy képregény feldolgozása lesz és február elsején kerül bemutatásra.


Nem tudjuk, mennyire fogják a képsorok megosztani a közönséget, hogy mennyire győzedelmeskedik az emberben a nosztalgia, az, hogy fiatal kora akcióbálványát láthatja ismét, elfeledve azt, hogy társaihoz hasonlóan a 90-es években ő is gyártotta a gagyikat, de vélhetően a Bullet To The Head előzetesét közel sem fogják olyan jól fogadni, mint a The Last Stand-ét. Stallone ugyan kollégájához hasonlóan poénkodik a korával, azonban az összhatás kétes. Talán nem véletlen, hogy a filmet eredetileg tavasszal akarták bemutatni, de végül majdnem egy évet csúszott a premierje, s a sajtó színfalak mögötti balhékról is beszámolt a rendező és a főszereplő között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Nem ezeket dolgozták fel, hanem az alapul szolgáló képregényt és novellát. Állítólag mindkét új film hűbb az eredeti műhöz, mint a két korábbi film.
  • tatish #7
    Ja Viktor, olyan "gagyikat gyártottak" Stallone meg a Schwari , amiket mostanság rebootoltak (ld. Dredd, Az emlékmás), a többi általuk készített kultfilmről nem is beszélve.
    Ment a (+) JohnR #1
  • Zombee #6
    Sorra mennek moziba a Statham filmek is, pedig azok híg fosok. Ez frankó kis akciómozi lesz, éppúgy várjuk, mint a The Last Stand-et, nem lesz itt párharc, megnézzük mindkettőt. Sem Stallone, sem Walter Hill nem kezdő az akciófilmek terén...
  • Kferro #5
    JohnR minden szavával egyetértek!
  • zetortraktor #4
    Az EX2 hatását elfelejtheted, akkor bemutathatnák hamarabb is, nem több mint fél évvel utána. Meg előre tudták, hogy mikor lesz az EX2, nem? És esetleg rögtön bejelenthették volna, hogy mikor lesz a premier a csúszás után, de nem tették, csak most. Valami van, fingunk nincs róla, hogy mi.

    A trailerről: jó ki bémozis hangulata van, de ennyiből semmit nem lehet tudni. Lehet nagyon tré a végeredmény és fasza is. Ilyen előzetessel rendelkező filmet manapság viszont tuti, hogy nem engednének moziba, ez csak Stallone miatt kerül oda.
  • Jawarider #3
    Nem érdekel milyen a film, ezt fogom megnézni a pókember 18, trafó 42 stb. helyett.

    Csinálja csak a filmeket Svarci-Sly duó még sokáig !!!
  • pokolfiu #2
    szerintem nem vagy ezzel egyedül abszolute!
  • JohnR #1
    Stallone egy kőkemény akciósztár, csakúgy mint pályatársa Schwarzenegger. Mindketten letettek már annyi klasszikust az asztalra, hogy már nincs mit bizonyítaniuk. Nem kényszerből melóznak, nem hajtja a pénz őket, mindketten elértek már szinte mindent az életben. Ők azért csinálják a filmeket, mert kiszolgálják azt a generációt akik az ő filmjeiken nőttek fel. A rajongóknak, nekünk. Élő legendák, akik még most 65-66 évesen is odateszik magukat, ez tiszteletet érdemel.
    Mindkét film bőven megfér egymás mellett. A trailerek megítélése meg a közönség dolga lesz. Nekem személy szerint mind a kettő nagyon elnyerte a tetszésemet. A filmeket is várom.
    A Bullet premierjének halasztgatása kapcsán, csak annyit mondanék Tisztelt cikkíró, hogy ezek pletykák, nem hinném, hogy a Warner vagy Hill vagy Sly kiállt a sajtó elé és azt mondta, hogy elbasztuk a filmet, ezért nem merjük bemutatni, toldozzuk foldozzuk. Sorry. Mért is tennék. Sokkal inkább életszerű az a variáció, hogy a Warner megvárja, míg az Expendables 2 felvillanyozza a közönséget. A premier kapcsán bedobták a Trailert. Az emberek most fogékonyabbak az ilyesmire vélhetik. És ha számol a Tisztelt cikkíró, akkor láthatja, hogy a Bullet mozi premierje, csakúgy mint a The Last Stand-é kb. akkorra tehető, amikor az Expendables 2 megjelenik az USA-ban lakossági forgalmazásban. Szóval megint egy jó alkalom, hogy a közönséget megragadják. Úgymond az EX2 egy ingyen marketinget biztosít. Ez inkább ügyes húzás a stúdiótól, sem mint a filmjének ledegradálása.
    Engem megvett mindkét trailer, moziban nézem meg mindkettőt, csakúgy mint az Expendables 2-t.
    Bocs a terjengésért. De én így látom.