Szekeres Viktor

Pár nap alatt hatalmas siker az új kamu mozielőzetes

Ezúttal nem egy horror- vagy akciófilm kapott kamuelőzetest, hanem egy pszichothriller, mely egy férfiról szól, aki felfedezi, hogy barátnője mellei hirtelen eltűnnek.

Újabb kamu mozielőzetes aratott nagy sikert a netezők körében, azonban a Ghost Tits című rövid videó nem mozikban volt látható, hanem többek között a YouTube-ra került fel. Az augusztus 14-én feltöltött ál trailer a mai napig 2,6 millió megtekintéssel bír, készítője az Above Average Network, a főszerepekben pedig Paul W. Downs és Olivia Munnt lehet látni, no meg egy kellemes meglepetésnek bizonyulót vendéget.


A kamu előzetest Paulilu és Lucia Aniello rendezte, bár az ő nevük minden bizonnyal maximum csak az Above Average követőinek mond valamit. Azonban Olivia Munnt már jóval többen láthatták, hiszen a G4 csatorna műsorvezetőjeként rengeteg kockáknak szóló műsorban látható volt. Manapság a Híradósok című HBO-szériában találkozhatunk vele, valamint láthattuk pár napja a Magic Mike-ban is, ahol egy topless jelenetet is kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nemezys #3
    A Felejtés című film alapján, ahogy látom... ^^
  • cstommy #2
    Szellem csöcsök... ez inkább valami pornós cucc XD
  • Ender Wiggin #1
    ez annyira szar, hogy akár nyomhatod is rá a "kemény, húzós, durva" jelzőket, viktor.