Szekeres Viktor

Megvan, mikor kerül moziba a Kick-Ass 2

Eddig nem nagyon volt közeli és szabad premieridőpont, ami alkalmas lett volna a Ha/Ver második részének, a gyártó stúdió azonban némi tilitolival mégis talált egyet.

A Universal stúdió nagyszabású tilitoliba kezdett, már ami 2013-as premierjeit illeti. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Jurassic Park 3D július helyett már áprilisban látható lesz, aminek köszönhetően az eredetileg június huszonnyolcadikára belőtt R.I.P.D. került át a dinós film júliusi premier időpontjára. De ahogy az lenni szokott, ilyenkor a már meglévő június 28-ai időpontot is illik valamivel megtölteni, a Universal Pictures pedig sok képregény-rajongó örömére a Kick-Ass 2-t álmodta ide.

Ha minden jól megy tehát, akkor jövő nyáron mi is láthatjuk a 2010-ben meglehetősen nagy hájp közepette várt Ha/Ver folytatását, mely a sikeres képregény-alap és az előzetes várakozás ellenére még Amerikában sem úgy szerepelt, ahogy arra sokan számítottak, hiszen csak 48 millió dollár bevételig jutott el, s ugyanennyit termelt a film Amerikán kívül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #7
    http://collider.com/jim-carrey-kick-ass-2-sequel/193171/
  • dresden1 #6
    A kultfilm nem olyan, hogy nálad kultfilm valami. :)

    A Kick-Ass pedig azért szerepelt így, mert nem mindenkit érdekelt egy erőszakos képregényfilm. Vagy azért, mert sok jó filmet néznek meg kevesen. Ti is mennyiről nem tudtok és lehet, hogy csak 4 év múlva láttok egy tavalyi zseniális filmet. Ott a Super. Hányan látták itthon, és mégis mennyire jó. Még képregényes is.
  • Zombee #5
    Nem mondanám annyira megszokottól eltérő élménynek, a kitekert szuperhősös sztorit leszámítva szórakoztató akciófilm, szerintem élvezhető mindenkinek.
    Nyilván emiatt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Watchmen sem (bár az lehet, hogy anyagilag is bukás volt valóban).
  • ktamas74 #4
    +1

    Kategóriáját tekintve messze a legjobb alkotás. Nálam máris kultfilmmé vált.
  • bujtorgy #3
    Lehet, hogy pont azért. Az ecceri nézők nem voltak vevők a megszokottól ennyire eltérő élményre. Pedig nagyon ott volt
  • Zombee #2
    A Kick-Ass konkrétan piszok jó film, nem értem, mitől szerepelhetett úgy.
  • Xabinho87 #1
    Nem értem mitől lett ilyen gyenge a bevétel amikor 2010 egyik legviccesebb filmje volt és a kritikusok is szerették.