Szekeres Viktor

3 órás Barátok közt-blokkal támad az RTL Klub

Az RTL Klub nem aprózza el, három órányi Barátok közt-epizóddal készül a népszerű szappanopera visszatérésre alkalmából, melyet a nemzeti ünnepünk utáni napra időzítettek.

Augusztus 21-én, azaz jövő hét kedden tér vissza az RTL Klub képernyőjére a magyarok kedvenc szappanoperája, a Barátok közt, s eme jeles alkalmat a csatorna úgy kívánja megünnepelni, hogy augusztus 19-én, vasárnap leadja a szünet előtti tíz epizódot. Aki tehát kedveli a sorozatot, újranézhet pár izgalmas pillanatot, melyek az évad végére több szereplőt is komoly veszélybe sodortak, s ha van olyan, aki még nem nézi a sorozatot, az nagyjából képbe kerülhet azzal, hol tart manapság a Berényi-klán tagjainak és a körülöttük élőknek a krónikája.


Az augusztus 19-i felhozó blokk 12:25-kor kezdődik a 6143. résszel, vagyis már a vasárnapi családi ebéd idejére is megfelelő aláfestést kínál az RTL és nagyjából fél négyig fog tartani, ekkor fejeződik be a 6152-es sorszámot viselő epizód. A TV2 (egyelőre) nem tervez hasonló meglepetést a Jóban Rosszban rajongói számára, de a konkurens szappanopera ugyancsak augusztus 21-én tér vissza a képernyőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lack #11
    Hogy a kurva anyjukba nem unják még? Agyhalottak gyülekezete.
  • cateran #10
    "A Magyar Köztársaság állami ünnepéről szóló törvény (1991. évi VIII. tv.) a következő nemzeti és állami ünnepekről szól:
    A Magyar Köztársaság nemzeti ünnepei (1. §):

    a) március 15-e, az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja,
    b) augusztus 20-a, államalapító Szent István ünnepe,
    c) október 23-a, az 1956. évi forradalom és szabadságharc kezdetének, valamint a Magyar Köztársaság 1989. évi kikiáltásának napja.

    Az 1. §-ban említett nemzeti ünnepek közül augusztus 20-át az Országgyűlés hivatalos állami ünneppé nyilvánítja (2. §)."
    Vakoknak, hulyekenk es wikielleneseknek....
    Forras
  • donceleger #9
    wikipediát említeni forrásként???? most komolyan???
    ez egy bárki által szerkeszthető enciklopédia, ha én beírnám, hogy aug. 20-a egy zsidó ünnep, azt is elhinnéd?
  • senki687 #8
    A wikipedia is a magyar nemzeti ünnepek között sorolja fel az állami ünnepet. Nemzeti ünnep
  • donceleger #7
    Kár, hogy a 12 órás elsötétítést nem erre a napra szabták ki!!!!

    Amúgy meg teljesen felesleges! Aki szereti, már így is tűkön ül a folytatásra és simán vágja az utolsó 20 részt is fejből, vagy a netnek köszönhetően bárhol bármikor meg tudja nézni a kérdéses részeket! Ahelyett, hogy valami jó filmet adnának, amit persze már leadtak valamikor régebben de mégis jó, megint ezt a fostalicska sorozatot adják!
    Tudom, nézzek mást stb..... Az is lesz, de ettől még ez a véleményem!
  • blitzy #6
    Nemzeti ünnep? Tudomásom szerint augusztus 20-án államalapítónkat ünnepeljük, ÁLLAMI ünnepen.
  • zetortraktor #5
    Szia, Combi! Csak ennyire futja? Hogy aki kiokosít az biztos Barátok köztöt néz? Nem nyert, de élvezkedj a gazelláidra, ha már az állatokra gerjedsz. (Nem tehetek róla, hogy még mindig nem érted, hogy megy az ilyesmi. Nincs az a hülye, aki ilyesmiért fizetne. Régen az újságok mentek utána a híreknek, ma már az újságok készen kapják a híreket, mert ezzel foglalkoznak a cégek péeresei. Fizetni...? :röhöggurulvafetreng: Tényleg nem szívesen lyukasztom ki a lufidat, de ez olyan, mint az 1x1.)
  • FoodLFG #4
    Ne foglalkozzatok ezzel a szarral. Nézzétek a Breaking Bad sorozatot.
  • Zombee #3
    Ez épp nem megfelelő a vasárnapi ebédemhez, csak hányingert kapnék tőle. Inkább oroszlánok marcangoljanak gazellákat a National Geographic-on. De még jobb, ha semmi sem szól.
    Természetesen nem először csinálják, de ez úgyis fizetett reklám, nem a hírérték a lényege. Mondjuk egy kulturáltabb SG olvasó aligha nézi ezt, ilyesmire csak winnie és zetortraktor vetemedne.
  • endrev #2
    Három óra?

    Kész agymosás...