Szekeres Viktor

Hamarabb mutatják be a jövő év egyik legjobban várt scifijét

Tom Cruise egyik várt scifije már 2013-ban látható lesz. Jó hír, hogy a gyártó stúdió szokatlan módon előre hozta az Oblivion című alkotás premierjét, melyet a Tron: Örökség rendezője készít.

A Universal Pictures stúdió sajtóközleményben adott tájékoztatást pár tervezett premierjének dátumváltozásáról. Ezek közül a leginkább várt minden bizonnyal a Tom Cruise főszereplésével készülő scifi, az Oblivion. A Olga Kurylenkót, Andrea Riseborough-t, Nikolaj Coster-Waldaut és Melissa Leót is felvonultató filmet eredetileg április 26-án mutatták volna be, azonban a stúdió úgy döntött, hogy már április 12-től látható lesz az IMAX-mozikban, míg a hagyományos termekkel rendelkező multiplexekben április 19-től lehet majd megnézni - Amerikában.

A hazai premierről egyelőre még nincs hír, de szinte biztos, hogy mi is a világpremierrel egy időben láthatjuk az egekben játszódó scifit, plusz/mínusz egy-két hét. Mindez egyébként azt jelenti, hogy az Oblivion jóval a május harmadikán bemutatkozó Vasember 3 előtt kerül mozikba - 12-én az Evil Dead feldolgozásával és a 42 című Harrison Fordos baseball filmmel kell megküzdenie a nézők dollárjaiért, míg 19-én a Horrorra akadva ötödik részével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sad1976 #2
    Tartalom: A jövőben a Föld felszíne minden elképzelésünket felülmúlóan szennyezetté válik, így az emberiség megmaradt része már a felhők közt él, biztonságban a vérengző idegen dögevőktől, akik a romok közt vadásznak. Egy nap azonban Jak (Tom Cruise), egy szerelő egy távirányítással működtett felderítőrobot segítségével egy titokzatos nőt (Andrea Riseborough) talál egy mentőkapszulában a bolygó felszínén, közösen pedig olyan utazásra indulnak, amely feltárja a teljes igazságot, hogy mi is történt a Földdel…
    érted nem? ennyit Viktor cikkeiről
  • messen #1
    Ebből a cikkből csak azt nem tudtam meg, hogy milyen film lesz ez. Ja, keressek rá. Én állat, hogy reménykedtem, hogy a cikkből is kiderül...