Szekeres Viktor

2015-ben jöhet A bosszúállók 2 - és megvan a rendező

Nem történt meglepetés, az a Joss Whedon rendezheti a következő A bosszúállók-filmet, aki az első részt is készítette. S ami még jobb hír, Whedon a forgatókönyvírói teendőket is magára vállalta.

Még nincs hivatalos információ arról, hogy a Marvel Studios és a Disney mikor tervezi bemutatni A bosszúállók (The Avengers) második részét, de egyre valószínűbbnek tűnik, hogy már 2015-ben láthatjuk a filmet és nem kell 2016-ig várni rá. Ezt megerősítendő a filmet gyártó stúdiók bejelentették, hogy A bosszúállók 2-t az a Joss Whedon fogja írni és rendezni, aki már az első részt is készítette. Ez minden bizonnyal megnyugtatja a rajongókat, hiszen Whedon gazdag Marveles múlttal rendelkezik, hiszen éveken át írta a kiadó képregényeit.

S, ha mindez nem lenne elég a 2015-ös premierdátumot az is megerősíti, hogy a Marvel Studios hivatalos közleménye szerint Joss Whedon exkluzív szerződést írt alá velük, amely 2015. júniusáig szól. E szerződés tartalmazza A bosszúállók 2-vel kapcsolatos írói és rendezői teendőket, valamint azt, hogy Whedon részt vesz egy élőszereplős tévésorozat elkészítésében is (erről bővebben itt írtunk). S ami talán a legfontosabb, Whedon segíteni fog a Marvel Studiosnak a stúdiós mozis univerzumának újabb fázisát megtervezni, amely talán a Guardians of the Galaxy szupercsapat érkezéséhez kapcsolódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Nem mellesleg ha az időrendhez is ragaszkodnak a filmeknél, akkor előbb jön Vasember, Thor és Amerika kapitány újabb kalandja is. Nem kell nélkülöznünk szerencsére 2015-ig sem. Igen, nem titkolom, nekem marhára bejöttek ezek a filmek, maskarás csihi-puhi, én szeretem a jó szuperhős filmeket.
  • billbester #2
    Azért mert még van pár Marvel film amiben fel kell vezetni a sztorit és új hősöket.
  • AZTA #1
    Ha már minden adott, akkor mit szotyiznak rajta 3 évig?