Szekeres Viktor

Megzuhant az érdeklődés A sötét lovag: Felemelkedés iránt

Itthon már 200 millió forint fölött jár A sötét lovag: Felemelkedés jegybevétele, s nemsokára a nézőszáma is meg fogja haladni a 200 ezer főt, de a film iránti érdeklődés kissé gyorsan csökken.

Itthon 54%-ot csökkent A sötét lovag: Felemelkedésre kiadott jegybevétel az előző hétvégéhez képest. Ennek ellenére még mindig az Intercom képregény-mozija volt a legnépszerűbb Magyarországon, hiszen csütörtöktől vasárnapig 39 072-en nézték meg, ami 51 millió forintos bevételt jelentett a forgalmazó és a mozik számára. Ezzel az új Batman-film már 163 622 nézőnél tart, vagyis A bosszúállók után újabb képregény-film fog bekerülni az idei év legsikeresebb filmjei közé Magyarországon.

Jelenleg az év legsikeresebb filmje a Jégkorszak negyedik része, mely a mai napon átlépi a 450 ezres nézőszámot. Nem lesz ilyen sikeres a Pixar legújabb animációja, a Merida, a bátor, hiszen a friss premierfilm A sötét lovag: Felemelkedés mögött csak a második helyet szerezte meg animációs filmhez képest közepesen gyenge 27 824-es nézőszámmal. Ugyancsak nem számíthat túl nagy sikerre itthon Adam Sandler új komédiája, az Apa ég!, mely a negyedik helyen debütált 17 016 nézővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    Én például holnap fogom megnézni mert eddig még nem tudtam rá időt szakítani.... Szóval elég marhaság amit írtál. Nem mindenkinek van annyi szabadideje hogy azonnal meg tudja nézni amint moziba kerül a film.
  • zetortraktor #2
    Aki akarta, megnézte? És akik most fogják megnézni, az a pár millió ember, nem is akarja megnézni? A sötét lovagot nem nézte meg az első héten, aki akarta?
  • kiralysanyi #1
    "a film iránti érdeklődés kissé gyorsan csökken."

    Mi ezen a meglepő? Aki akarta, már úgyis megnézte. Annyira azért nem jó a film, hogy az átlagos, nem bőregér/képregényfüggő nézők többsége kétszer fizessen érte.