Szekeres Viktor

Amerikai csatorna veti meg a lábát itthon

Az Egyesült Királyságbeli együttműködés után a CBS és a Chellomedia nemzetközi szintre emeli kapcsolatát, minek köszönhetően a Chello Zone csatornákból CBS lesz-

A Kreatív információi szerint az amerikai CBS megállapodást kötött a Chellomediával, aminek értelmében utóbbi emzetközi programszolgáltató divíziójának, a Chello Zone-nak a csatornái CBS csatornákká alakulnak át. Ez az átállás 83 országot érint köztük Magyarországot is. Ez többek között azt jelenti, hogy megjelenik itthon a CBS Drama és a CBS Action is, bár azt nem tudni, hogy ezen csatornák újonnan indulnak-e, vagy egy meglévőt átnevezése révén születnek meg, mint a Zone Reality-ből CBS Reality-vé váló adó esetében.

A megállapodás értelmében e csatornák a CBS műsortárán kívül, harmadik féltől is vásárolnak majd műsorokat. A CBS 30 százalékkal részesedik majd a csatornákból a nemzetközi védjegyért, illetve a szolgáltatott tartalomért cserébe. A csatornákat továbbra is a Chello Zone irányítja majd, de új igazgatóságot neveznek ki az élére a CBS és a Chello Zone képviselőiből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!