Szekeres Viktor

Totális pusztítás a Dredd 3D végső plakátján

Itthon pár hetes késéssel kerül majd bemutatásra a Dredd 3D, de talán már jövő héten is találkozhatunk a multiplexekben a film végső plakátjával, mely komoly pusztítást ábrázol.

A Lionsgate stúdió Yahoo! Movies-on keresztül mutatta be a Dredd végső plakátját, mely tovább erősíti azt a képet bennünk, hogy a film meglehetősen sötét hangulatú lesz. A rendező Pete Travis 3D-ben rögzítette a klasszikus képregény alapján íródott filmet, de azt természetesen hagyományos verzióban is meg lehet nézni - ugyanis nem valószínű, hogy a Dredd benne lenne idén abban az évi 1-2 filmben, melynek 3D-je olyan jól sikerül, illetve annyi újdonságot hoz, amit vétek lenne kihagyni.

Amerikában szeptember 21-től lehet megnézni a Dredd 3D-t, itthon október 11-ig vár a forgalmazó a bemutatóval, ami a türelmetleneknek nem fog tetszeni, viszont az átlagnéző pénztárcájára kifejezetten jótékony hatással van, hiszen így a tudatos filmnéző a kritikák alapján megtudja ítélni, hogy érdemes-e pénzt kiadni a film mozis megtekintésére. (Lásd: a most bemutatásra kerülő Az emlékmás első kritikái nem festenek túl biztató képet a filmről.) A film főszerepeiben Karl Urbant, Olivia Thirlby-t és Lena Headey-t láthatjuk majd.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csabipapo #1
    Nem tetszik. Bár nekem az eredeti az a szív szerelmem!