Szekeres Viktor

Így fog kinézni Hugh Jackman a Wolverine 2-ben

Igaz tavaly láttuk Hugh Jackmant az X-Men: Az elsők című filmben, melyben szállította is a legjobb poént, de visszatérni Rozsomák, illetve Farkas szerepébe mégiscsak jövőre fog.

Ausztráliában megkezdték a The Wolverine forgatását, mely papíron az X-Men kezdetek: Farkas folytatása lesz természetesen Hugh Jackman főszereplésével. Ausztrál újságíróknak már lehetősége nyílott, hogy ellátogassanak a forgatásra, s szinte mindegyik készített is közös képet a Rozsomák-sminket viselő honfitársukkal, így mi is láthatjuk, hogy fog kinézni Jackman a film egy részében. (Azért csak az egy részében, mert láthatunk bőven II. világháborús jelenetet is a The Wolverine-ben, ahol vélhetően másmilyen lesz a főhős.)


A 2013. július 26-án bemutatni tervezett, nagyobb részt Japánban játszódó filmben Hugh Jackman mellett szerepelni fog Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima és Brian Tee. A tervek szerint még egy ideig Sydney-ben és környékén fog forgatni a The Wolverine stábja, majd pedig Japánba teszik át székhelyüket, ahol egészen novemberig folytatják a munkálatokat. (Az alsó képről egy nagyítást a Daily Telegraph oldalán lehet megnézni.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #3
    Csak a flashback részekre gondoltam..említenek 2.világháborús részeket is,a kísérlet meg bőven a 70es évek körül történt Vietnám után,nem?
  • Béka Benő #2
    Miért kellene Rozsomáknak csontkarmai ? Visszafejlődik vagy mi ?
    A The Wolverine az eredet film után játszódik !
    A stáblistája végén még volt is kisfilm Rozsomákról, hogy szakét iszik egy Japán szórakozóhelyen.
  • xido #1
    Hát mivel montázsban már láttuk a fizimiskáját háborúban,illetve mielőtt megkapja az adamantiumot,nyilván odafigyelnek rá,hogy akkor ne hegyesfülű sérója legyen és csak csontkarmai legyenek...a borotválkozási szokására már hirtelen nem emlékszem,hogy is volt az 1.részben a kísérlet előtt :)