Szekeres Viktor

Újraírják a Marvel új szuperhős csapatát bemutató filmjét

Még nem tökéletes a Guardians of Galaxy-mozifilm forgatókönyve, így a Marvel Studios nekiállt kipofázásának, s felkért egy újabb írót, hogy bizonyos dolgokat írjon át benne.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy júliusban kiderült, hogy A bosszúállók után egy újabb szuperhős csapatot is megpróbál befuttatni, a Guardians of Galaxy-t. A 31. századbéli gárdáról szóló film forgatókönyvének első verzióját Nicole Periman írta, aki eddig nem nagyon rendelkezik filmes kreditekkel. A Heat Vision információi szerint a Marvel Studios Chris McCoy-t kérte fel, hogy vegye kezelésbe Periman szkriptjét - a fiatal író ugyancsak viszonylag frissnek számít a szakmában.

A Star-Lord, Drax the Destroyer, Groot, Rocket Racoon és Gamora által alkotott szupercsapat első története a dolgok jelen állása szerint 2014. augusztus elsején fog bemutatásra kerülni az amerikai mozikba. A pletykák szerint a Guardians of Galaxy története is a The Avengers-féle univerzumban fog játszódni, tehát a 2013-as Vasember 3-ban és Thor 2-ben, valamint a 2014-es Amerika kapitány 2-ben is elhinthetnek morzsákat velük kapcsolatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #6
  • tomboy013 #5
    Nagyon gáz =D
  • bladesoft #4
    Rocket Racoon XD
  • Béka Benő #3
    Szerintem ezt a szuperhős csapatot nem kéne erőltetni !
  • GaborT28 #2
    Talán már dolgoznak a remake-jén is. 2020 körül aktuális lesz.
  • sandor8206 #1
    Viktor beírom, csak ha még lesz cikk a csapatról, tud. A GotGalaxy csapatból kettő van, egy 21.századi és egy 31. századi. A film a 21.századi csapattal fog foglalkozni