Szekeres Viktor

Megvan a Thor 2 új főgonosza

A Doctor Who című scifi-sorozat kilencedik Doktora, Christopher Eccleston alakíthatja a Thor 2 főgonoszát, aki a sötét elfek királya lesz. A forgatás nemsokára kezdődik, de a premierre csak jövő év végén kerül sor.

A Deadline információi szerint a második Thor-mozifilm, a Thor: The Dark World készítői megtalálták a film (egyik) fő rosszfiúját, akit az angol Christopher Eccleston fog alakítani. Eredetileg a dán Mads Mikkelsent emlegették, mint főgonoszt, azonban a színész a Hannibal című tévésorozat címszereplőjének alakítása miatt semmiképp sem érne rá a Thor folytatásában szerepelni, melynek forgatása nemsokára kezdődik, hogy 2013. novemberében bemutatásra kerülhessen.


Az már korábban kiderült, hogy Thornak ezúttal a sötét elfekkel fog meggyűlni a baja, így aki ismeri a képregényeket, az nem lepődik meg azon, hogy Eccleston a Malekith the Accursed nevű sötét elf királyt fogja játszani, akit egyes hazai fordítások Malekith, az elátkozott-ként emlegetnek. A karakter a The Might Thor 1984-es 344. számában tűnt fel először nyomtatásban, S Asgard kilenc birodalmának egyikében, Svartalfheimben uralkodik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)