Szekeres Viktor

Kemény lett a Paranormal Activity 4 első előzetese

A Fűrész-sorozat utódja a nagy előddel szemben eddig részről-részre egyre sikeresebb lesz, így valószínűsíthető, hogy jövőre már a Paranormal Activity 5-öt fogjuk nézni októberben.

Pár napig rövidke elő-előzetesekkel kergették őrületbe a Paramount marketingesei minden idők legsikeresebb horrorsorozatának rajongóit, most viszont vége a várakozásnak, megérkezett a Paranormal Activity 4. részének első előzetes. Amelyből első pillantásra az derül ki, hogy ezúttal minimális lesz a kapocs az előző epizódokkal, ami persze félrevezetés is lehet. Remélhetőleg, valóban az, hiszen az első három epizód erőssége a történet, illetve annak a mitológiában történő elhelyezése volt, az írók nagyon szépen kapcsolták össze a részeket, elérve, hogy leessen a nézők álla.


A negyedik rész premierjére október 19-én fog sor kerülni, de itthon már 18-tól láthatjuk a horrort, melynek nézőpontja is változni látszik, hiszen egyes snittekről inkább a Blair Witch Project juthat eszünkben, mintsem mondjuk az első Paranormal Activity. A hivatalos leírás szerint a 4. rész a második epizód eseményeit fogja követni, hiszen a harmadik előzménytörténet volt. (Sőt, a második rész nagy része is az eredeti előtt játszódott, azt vezette fel.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tatish #4
    De végre egy dögös csaj :D ( az előző részekben szereplő csajokhoz képest)
  • Booka Shade #3
    őőő khööhőő khöö khőő - szar - khő khökhö...
  • Jawarider #2
    Ez félelmetes ?
  • nessboth #1
    ...És megtekinthettük a film egyetlen ijesztő jelenetét...és a film végét...
    jeee