Szekeres Viktor

Végre folytatódik a Barátok közt

Már nem kell sokat várnia a Barátok közt folytatására a sorozatfüggőknek, hiszen az RTL Klub véget vet a viszonylag hosszúra nyúlt rajongói szenvedésnek, nemzeti ünnepünket követően kezd az új szezon.

Augusztus 21-től új évaddal jelentkezik a Barátok közt az RTL Klubon, melyet a csatorna egyetlen szóval jellemez sajtóközleményében: "fergeteges". Mindez persze nem jelenti azt, hogy a PR-osok már látták az epizódokat, hanem mindössze ez derül ki véleményük szerint a sorozat e héttől látható kisfilmjeiből is, amelyek különböző filmek stílusában készültek, így hol akciófilmbe illő vagy vicces, romantikus helyzetben ábrázolják az egyes karaktereket, vagy éppen készülő vadnyugati leszámolásként mutatják be Miklós és Zsolt harcát.


Az RTL Klubon minden nap láthatók a promók, a www.baratok.hu oldalra pedig vasárnapig naponta kerülnek fel a kisfilmek. A szappanopera természetesen szokott időpontjába fog visszakerülni. A nagy kérdés az új szezonnal kapcsolatban, hogy vajon megáll-e a nézettség csökkenése, vagy az új történetszálakkal, illetve a szereplőcserékkel új nézőket szereznek a készítők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FoodLFG #6
    http://youtu.be/2rAezGqeEpM <- itt is megemlítik :D
  • Rotcsa #5
    Aludj Magyarország, nem lesz belőled más, csak Barátok Közt népe!
    Ülj le minden este, bambulj,ne gondolkozz és hagyd, hogy az ő virtuális eseményeik töltsék ki az életed!
    Ne élj a saját szerepeden, hanem válassz az általuk felkínált mintákból és normákból, mert akkor leszel egy középszerű, de mindenki által elfogadott, nyájba beilleszkedett és emiatt nyugodt,bégető birka, akit úgy nyírnak, ahogy akarnak!
  • Broafka #4
    egész jó kamerázás szerintem :) és teljesen jól kifejezi a vadnyugati stílust
  • BaliBoy #3
    Fúúúúú dejóóó.....
  • Jawarider #2
    Végre folytatódik a Barátok közt.

    Naaa.......
  • Merces #1
    .........