Szekeres Viktor

Már a Paranormal Activity 4 előzetesének előzetesei is félelmetesek

Szerdán kerül sor a Paranormal Activity 4 első előzetesének világpremierjére, azonban pár másodpercet már most is meg lehet nézni a videóból. A filmet Amerika előtt egy nappal láthatjuk itthon.

A Paramount Pictures a kor divatját követve kiadta a Paranormal Activity-sorozat negyedik részének előzetesét beharangozó előzetest. Az alig pár másodperces teaser videókból konkrétumokat nem tudunk meg, azonban a Paranormal Activity-filmek hangulatát már valamennyire átnyújtja. Aki a valódi előzetesre kíváncsi, annak ajánljuk, hogy holnap este legyen aktívabb a neten, a hírek szerint a stúdió akkorra időzíti a netes premiert.


A filmet az előző részt is rendező Henry Joost - Ariel Schulman-duó fogja készíteni, a premierre pedig október 19-én kerül sor. A rajongók számára örömhír lehet, hogy a hazai gyengébb szereplés ellenére itthon is láthatjuk a filmet, mégpedig október 18-tól. (Már csak azért is örömteli a hír, mert a Paranormal Activity-k fura módon azon filmek közé tartoznak, melyek moziban érik el maximális hatásukat.) Aki a negyedik rész logójára vagy egyéb infókra kíváncsi, az a hivatalos Facebook-oldalon keresgéljen. A 13 millió követő arra utal, hogy a Paranomal Activity-sikerszériát a negyedik epizód sem fogja megállítani, ez pedig azt jelenti, hogy a sorozat nemsokára átveszi a Fűrésztől a legsikeresebb horrorsorozatnak járó koronát.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #9
    te nem tűnsz túl intelligensnek sőt inkább csak hülyének, hogy feleslegesen írogatsz a véleményemre senki nem kérte hogy válaszolj hülye gyerek........
    másik nem néztem végig mert nem lehet végig nézni szóval max 10min mindegyikből 1000x gyorsításban :)
  • zetortraktor #8
    Ha komolyan nem tudod, akkor nem vagy túl intelligens? Gondolkozz. Szerinted miért csinálják a filmeket? Na? Főleg hülye a kérdés, ha még te is zombimódra megnézted az eddigi részeket. És még csodálkozol? Az ilyen idióták miatt csinálják.
  • Angel5 #7
    az első 3 is szar volt minek erőltetik azt nem tudom
  • dresden1 #6
    Te láttad, én nem, szóval nem tudom.
  • dresden1 #4
    Már a második és a harmadik rész története sem ez volt.
  • GaborT28 #3
    LOL
  • Zombee #2
    Gondolom a sztori megint az, hogy ül egy pár a kamera előtt a szobában, a szél csapkodja a budiajtót a folyosó végén, amitől mindenki összeszarja magát, majd a végén jön egy kis szellemes testmegszállás. Ez nálam már az első részben sem működött, nem is néztem tovább.
  • Jawarider #1
    Ezek lennének félelmetesek ???