Szekeres Viktor

Megvan az új, élőszereplős Masters of Universe-mozifilm rendezője?

1987-ben Dolph Lundgren alakíthatta He-Mant a He-Man - A világ ura című élőszereplős mozifilmben. Pár animációs projekt után ismét feldolgozzák a Mattel-játékfigurák köré írt történetet.

Már egy ideje előkészítés előtt van a Masters of Universe élőszereplős mozifilm verziója, s a Deadline információi szerint már a potenciális rendező személyére is fény derült. A Sony Pictures és az Escape Artists Entertainment által gyártandó filmet úgy néz ki, hogy az a Jon M. Chu fogja rendezni, aki a Step Up-sorozat 2. és 3. részének elkészítésével futott be, de ő rendezte a komoly újraforgatásokra szoruló G.I. Joe: Megtorlást is.


Az 1982-es Mattel-játékokon alapuló mozifilm forgatókönyvén hárman is dolgoznak, Todd Black, Jason Blumenthal és Steve Tisch. A film Adam hercegről szólna, aki egy He-Man nevű harcossá alakul át, akinek Eternia mágikus birodalmát kell megmentenie. Korábban már több Master of Universe, azaz He-Man feldolgozás született, nem egy animációs sorozat, s 1987-ben Dolph Lundgren főszereplésével élőszereplős filmet is forgattak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MacropusRufus #8
  • pauly #7
    M.A.S.K. cartoon intro de szerettem ennek a zenéjét :)
  • MacropusRufus #6
    ja igen, még a MASK is szóba jöhet. Ez még látványos is lenne a sok átalakuló autóval/motorral/miegymással :)

  • MacropusRufus #5
    ha ilyen a trend akkor hamarosan lesz Brave Starr is :)

    BraveStarr


    régi kedvencem. Most vagy a SuperChanel-en vagy a SkyOne-on néztem mindíg szombat reggelenként, anno a 80-as évek vége felé :)


  • Karez #4
    Mért ez a videó jutott eszembe elsőre a hírt olvasva?
    He-man HEYEYAAEYAAAYEYAEYAYE
  • Zombee #3
    Most minden figurás játékot behoznak a moziba? Gondolom jobban hatott a Transformers sikere az alkotókra, mint a korábbi filmé. Ami mellesleg remek kis B kategóriás fantasy. Jók voltak a 80-as években ezek a kigyúrt félmeztelen kardozós filmek, kíváncsi vagyok, hogy lehet ezt most megvalósítani - tavaly az új Conant kicsit furcsa volt így nézni, a régi szerintem hangulatosabb volt sokkal.
  • CLY #2
    Most akkor kard vagy lézerpuséé? :)
    ...nekem a nagymacska volt a kedvenc, gyermekként imádtam a rajzfilmet:)
  • lived #1
    A régi nagyon nagy volt!

    Én máig előveszem és megnézem. Régi videokazettás korszak :D