Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik az egyik legviccesebb sorozat

Hiába nem kirobbanó a nézettsége a Louie-nak, a remek kritikáknak és a díj-, illetve jelölésesőnek köszönhetően jövőre is folytatódni fog a sorozat, melynek főszereplője Louis CK.

Az amerikai FX kábelcsatorna vezetősége úgy döntött, hogy még nincs elegük a magyar származású Louis CK humorából, s berendelték a Louie című széria negyedik szezonját, mely a tervek szerint jövő nyáron kerülne a képernyőre. az idehaza a Comedy Central műsorán látható sorozat berendelése cseppet sem meglepő, hiszen a jelen egyik legviccesebb, sokszor sírva röhögős komédia sorozatáról van szó, mely nemcsak a kritikusok, hanem a szakma elismerését is elnyerte, nem véletlen, hogy tavaly és idén is több fontos kategóriában (legjobb színész, legjobb rendezés, legjobb írás, legjobb komédia) kapott Emmy-jelölést.


CK sorozata a 3. évad során átlagosan 1,2 millió nézőt ültet le csütörtök esténként a képernyők elé, de az FX számára nem is ezek a számadatok a biztatóak, hanem az, hogy a széria költségvetése mondhatni minimális, alig pár százezer dollárból készül. A jólértesültek szerint azért ennyire színvonalas a végeredmény, mert a csatorna totális alkotói szabadságot adott Louis CK-nek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szekrény #1
    a lucky louie az jó volt mert végre egy normál család életét mutatta be átlagos emberekkel és átlagos körülmények közt, ez a nyújorkos ripacsoskodás már nem az ...